Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Coşkun Topuz
Dr. Öğr. Üyesi
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
3
6
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-3136-6983
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimleri
Kurutma Teknolojileri
Gıda Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayınlar
Investigation of the Effect of Immersion and Ultrasound Pretreatments on Some Quality Characteristics of Pears Dried in Vacuum-Assisted Double-Sided Infrared Dryer
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Serdar Uğurlu
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.1608726
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
381
0
FAVORİ
381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Yetiştirilen Dört Farklı Armut (Pyrus communis L.) Çeşidinin Fiziksel, Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1086370
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
0
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga’da kurutulan sarımsağın (Allium sativum L.) rehidrasyon oranı, renk değerleri ve kurutma kinetiğinin incelenmesi
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1091829
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
0
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antep Fıstığının Uluslararası Ticaretinde Aflatoksin Sorunu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Seda Akfırat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1038949
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1785
0
FAVORİ
1785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CURRENT STATUS, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Emre Bakkalbaşı,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3669
0
FAVORİ
3669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Valsli Kurutucu Parametrelerinin Elma Püresi Tozunun Çeşitli Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Fikret Pazır
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.299211
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2381
0
FAVORİ
2381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Duzce University Journal of Science and Technology
Hittite Journal of Science and Engineering
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Yetiştirilen Dört Farklı Armut (Pyrus communis L.) Çeşidinin Fiziksel, Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1086370
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
640
2
ATIF
0
FAVORİ
640
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antep Fıstığının Uluslararası Ticaretinde Aflatoksin Sorunu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Seda Akfırat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1038949
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1785
1
ATIF
0
FAVORİ
1785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Valsli Kurutucu Parametrelerinin Elma Püresi Tozunun Çeşitli Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Fikret Pazır
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.299211
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2381
1
ATIF
0
FAVORİ
2381
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI