Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çiğdem Sabbağ
Prof. Dr.
Adıyaman Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
11
1
Yayın
11
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Türk Mutfağı
Beslenme Eğitimi
Yöresel Mutfaklar
Halk Sağlığı Beslenmesi
Geleneksel Yemek
Mutfak Kültürü
Gıda Tüketimi
Gastronomi
Kurum
Adıyaman Üniversitesi
Popüler Yayınları
Yiyecek İşletmeleri Çalışanlarının Bakış Açısı ile Destinasyon İmajı, Tanıtımı ve Davranışsal Niyet İlişkisi: Adıyaman Örneği
Yazarlar:
Eda Rukiye Dönbak
,
Çiğdem Sabbağ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.780592
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
0
ATIF
1
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yiyecek İşletmeleri Çalışanlarının Bakış Açısı ile Destinasyon İmajı, Tanıtımı ve Davranışsal Niyet İlişkisi: Adıyaman Örneği
Yazarlar:
Eda Rukiye Dönbak
,
Çiğdem Sabbağ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.780592
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
1
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Sağlık Bilimlerinde Değer
Selçuk Sağlık Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.