Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Altıok
Yrd. Doç. Dr.
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
4
Yayın
4
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Yabani Çalıçileği (Vaccinium Myrtillus L.) Meyvelerinde Biyoaktif Bileşiklerin Farklı Tekniklerle Ekstraksiyonu
Yazarlar:
Evren Altıok
,
Sibel Kacmaz
,
Duygu Altıok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.1001501
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
749
0
FAVORİ
749
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
710
0
FAVORİ
710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE KURUTULAN KİVİ MEYVESİNİN ADSORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Ayşe Kızmaz,
Duygu Altıok
,
Işıl Barutçu Mazı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.487962
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
0
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Gıda Ambalajı Uygulamaları İçin Çörekotu Yağı ile Zenginleştirilmiş Kitosan Bazlı Yenilebilir Filmler
Yazarlar:
Duygu Altıok
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.443730
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1446
0
FAVORİ
1446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Cumhuriyet Science Journal
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Usak University Journal of Engineering Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
710
2
ATIF
0
FAVORİ
710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE KURUTULAN KİVİ MEYVESİNİN ADSORPSİYON İZOTERMLERİ
Yazarlar: Ayşe Kızmaz,
Duygu Altıok
,
Işıl Barutçu Mazı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.487962
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1792
1
ATIF
0
FAVORİ
1792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Gıda Ambalajı Uygulamaları İçin Çörekotu Yağı ile Zenginleştirilmiş Kitosan Bazlı Yenilebilir Filmler
Yazarlar:
Duygu Altıok
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.443730
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1446
1
ATIF
0
FAVORİ
1446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat