Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Otağ
Dr. Öğr. Üyesi
Giresun University
Yayın
12
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
6
12
Yayın
15
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Kurum
Giresun University
Yayınlar
Yeşil Meyveli Soğuk İçeceklerin Probiyotik Bakteriler ile Fermantasyonu: Biyoaktif, Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Emine Kirkkoçoğlu
,
Zeliha Kaya
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1465102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
133
0
FAVORİ
133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Sıcaklıklarda Kurutulan Değişik Kavun Çekirdeği Yağlarının Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
H. Ayla Sarı
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1466809
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
128
0
FAVORİ
128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Momordica charantia L. etanol ekstraktı içeren yenilebilir metilselüloz filmlerin fonksiyonel özelliklerinin karakterizasyonu
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1363270
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
222
0
FAVORİ
222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı Üretiminde Verim Artırıcı Maddelerin Kullanımının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Otağ
,
Aytaç Gümüşkesen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1338335
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
545
0
FAVORİ
545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah Çay ve Siyah Çay Atığı Örneklerinin Farklı Çözgen konsantrasyonlarında Elde Edilen Ekstraktlarının Biyoaktif Özellikleri ve Antimikrobiyel Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1226432
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ön İşlemlerin Patates Dilimlerinin Kuruma Karakteristikleri ve Rehidrasyon Yetenekleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1228407
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
224
0
FAVORİ
224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon yöresinde yetişen Sibirya kivisi (Actinidia arguta) meyvesinin fenolik bileşiklerinin karakterizasyonu ile antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
,
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.889594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1472
0
FAVORİ
1472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
0
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
, Elif İlkay Köksal, Nursena Şevval Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çay Türleri ile Hazırlanan Kombuchaların Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Remzi Otağ
, Sümeyye Sarmusak, Feride Buse Gönültaş,
Arife Yaşar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.563223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1721
0
FAVORİ
1721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1463
0
FAVORİ
1463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
729
0
FAVORİ
729
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Siyah Çay ve Siyah Çay Atığı Örneklerinin Farklı Çözgen konsantrasyonlarında Elde Edilen Ekstraktlarının Biyoaktif Özellikleri ve Antimikrobiyel Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1226432
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
1
ATIF
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1481
1
ATIF
0
FAVORİ
1481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1463
2
ATIF
0
FAVORİ
1463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze ve Kurutulmuş Kiraz Meyvesinin Fizikokimyasal ve Biyoaktif Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Duygu Altıok
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.510276
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
729
2
ATIF
0
FAVORİ
729
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat