Zeliha Kaya profil resmi
Zeliha Kaya Dr. Öğr. Üyesi GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Sanatları Fonksiyonel Gıdalar Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri Türk Mutfağı Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Yayınlar

Ohmik Isıtma Tekniğinin Gıdaların Pişirilmesinde Kullanımı Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Zeliha Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.14582906
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 350

0

350

Health Benefits of Cornelian Cherry (Cornus mas L.)
DOI: 10.19127/mbsjohs.824473
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8845

0

8845

Yayınlar

Health Benefits of Cornelian Cherry (Cornus mas L.)
DOI: 10.19127/mbsjohs.824473
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8845

1

0

8845

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.