avatar
Selin Kalkan Doç. Dr. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 18
12 Yayın
20 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
18 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

398

0

633

Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
Yazarlar: Selin Kalkan , Mustafa Otağ , Elif İlkay Köksal, Nursena Şevval Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

0

2907

Farklı Çay Türleri ile Hazırlanan Kombuchaların Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Selin Kalkan , Mustafa Remzi Otağ , Sümeyye Sarmusak, Feride Buse Gönültaş, Arife Yaşar
DOI: 10.18185/erzifbed.563223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2104

0

2104

0

2906

0

2715

0

607

Yayınlar

1

0

398

1

0

1844

2

0

2906

2

0

2715

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.