Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selin Kalkan
Doç. Dr.
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
12
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
17
12
Yayın
17
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
0000-0002-4142-3152
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Yeşil Meyveli Soğuk İçeceklerin Probiyotik Bakteriler ile Fermantasyonu: Biyoaktif, Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Emine Kirkkoçoğlu
,
Zeliha Kaya
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1465102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
59
0
FAVORİ
59
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Momordica charantia L. etanol ekstraktı içeren yenilebilir metilselüloz filmlerin fonksiyonel özelliklerinin karakterizasyonu
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1363270
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
194
0
FAVORİ
194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon yöresinde yetişen Sibirya kivisi (Actinidia arguta) meyvesinin fenolik bileşiklerinin karakterizasyonu ile antioksidan ve antimikrobiyal aktivitesinin belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Otağ
,
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.889594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1439
0
FAVORİ
1439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun Kıyı Şeridindeki Patella sp. nin Et Kalitesi Değişiminin Mevsimsel Olarak Belirlenmesi
Yazarlar:
Cengiz Mutlu
, Fulya Gaye Şen,
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.897220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
418
0
FAVORİ
418
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1433
0
FAVORİ
1433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Otağ
, Elif İlkay Köksal, Nursena Şevval Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2376
0
FAVORİ
2376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çay Türleri ile Hazırlanan Kombuchaların Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mustafa Remzi Otağ
, Sümeyye Sarmusak, Feride Buse Gönültaş,
Arife Yaşar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.563223
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1652
0
FAVORİ
1652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su kefiri mikroorganizmaları ile fermente edilen portakal suyunda Escherichia coli inaktivasyonunun matematiksel modellemesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.640727
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
0
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle Saccharomyces cerevisiae var. boulardii Kullanılarak Üretilen Kefirin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.435476
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2145
0
FAVORİ
2145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Optimization Method by Using the Transformation of Two Variable Dependent Experiment Results into Image Data and Its Usability in the Food Engineering Applications
Yazarlar: Selahaddin Batuhan Akben,
Selin Kalkan
, Demet Çanga
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Laktik Asit Bakterilerinin Staphylococcus aureus'a Karşı Antimikrobiyel Etkilerinin Farklı Matematiksel Modeller ile Analizi
Yazarlar:
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2960
0
FAVORİ
2960
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Editörlük
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Editör , Alan Editörü , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ecological Life Sciences
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Yayınlar
Kırmızı hevhulma (Lythrum salicaria l.) bitkisinin toplam fenolik bileşik tayini ile antioksidan ve antimikrobiyel aktivitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Otağ
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.705634
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1433
1
ATIF
0
FAVORİ
1433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gojiberry (Lycium barbarum L.) Meyvesinin Farklı Çözgenlerden Elde Edilen Ekstratlarının Toplam Fenolik İçerikleri İle Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitelerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Selin Kalkan
,
Mehmet Soner Engin
,
Mustafa Remzi Otağ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.596235
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
2
ATIF
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su kefiri mikroorganizmaları ile fermente edilen portakal suyunda Escherichia coli inaktivasyonunun matematiksel modellemesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.640727
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
2
ATIF
0
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroenkapsüle Saccharomyces cerevisiae var. boulardii Kullanılarak Üretilen Kefirin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Selin Kalkan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.435476
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2145
1
ATIF
0
FAVORİ
2145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat