avatar
Selin Kalkan Doç. Dr. GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 17
12 Yayın
17 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

194

0

418

Production of functional Turkish noodle (Erişte) supplementary probiotic and determining of some quality properties
Yazarlar: Selin Kalkan , Mustafa Otağ , Elif İlkay Köksal, Nursena Şevval Bozkurt
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2376

0

2376

Farklı Çay Türleri ile Hazırlanan Kombuchaların Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Selin Kalkan , Mustafa Remzi Otağ , Sümeyye Sarmusak, Feride Buse Gönültaş, Arife Yaşar
DOI: 10.18185/erzifbed.563223
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1652

0

1652

0

2437

0

2145

0

497

Yayınlar

1

0

1433

2

0

2437

1

0

2145

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.