Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve İnce Palamutoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
10
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0002-7953-742X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Sağlık Bilimleri
Kurum
AFYONKARAHİSAR SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDE AKDENİZ DİYETİNE BAĞLILIK VE UYKU KALİTESİ
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
,
Kezban Esen Karaca
,
Abdülhamit Kara
,
Betül Ürgün
,
Buse Melike Çam
,
Zehra Nur İncikuş
,
Beril Ekşioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
DOI: 10.52538/iduhes.1329497
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
234
0
FAVORİ
234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The impact of university students' accommodation environments on their dietary choices
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
,
Gizem Köse
,
Merve Abacı
,
Fatma Rumeysa Gök
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
447
0
FAVORİ
447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VÜCUT YÜZEY ALANI VE KULLANIM ALANLARI
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kocatepe Tıp Dergisi
DOI: 10.18229/kocatepetip.1021995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of New Concepts Used for Meat on Neophobia
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
İrem Şevval Yücel
,
Kübra Ordu
,
Merve Çınar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
198
0
FAVORİ
198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of consumers' knowledge levels and consumption status on probiotic and prebiotic products
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
,
Enes Bilgi
,
Mine Horzum
,
Zeliha Kılıç
,
Kezban Esen Karaca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
801
0
FAVORİ
801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Et Tüketimi ve Gıda Neofobisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Armağan Gizem Kantar
,
Buse Çorapçı
,
Mine Kazak
,
Cemal Kasnak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1428
0
FAVORİ
1428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İŞÇİLERDE VARDİYALI ÇALIŞMA DÜZENİNİN BESİN TÜKETİMİ, VÜCUT KOMPOZİSYONU VE EKONOMİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Damla Dikmen
,
Kezban Esen Karaca
,
Merve İnce Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Stratejik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.18354/esam.1104152
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1064
0
FAVORİ
1064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tip 2 Diyabetli Bireylerde Kardiyovasküler Risk Faktörlerinin Bazı Adipozite İndeksleri ve Diyetsel Faktörler ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Saime Selin Cengiz
,
Kezban Esen Karaca
,
Merve İnce Palamutoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
DOI: 10.52538/iduhes.1104719
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Gıdaların Tüketimi ve Bu Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Sağlık Harcamalarına ve Ekonomiye Olan Etkisi
Yazarlar:
Recep Palamutoğlu
,
Merve İnce Palamutoğlu
,
Cemal Kasnak
,
Buket Özen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.1058758
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
,
Murat Baş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46413/boneyusbad.790343
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4150
0
FAVORİ
4150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Ege Stratejik Araştırmalar Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Kocatepe Tıp Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Izmir Democracy University Health Sciences Journal
Kocatepe Tıp Dergisi
Yayınlar
Türkiye’deki Geleneksel Fermente Ürünler
Yazarlar:
Merve İnce Palamutoğlu
,
Murat Baş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46413/boneyusbad.790343
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4150
3
ATIF
0
FAVORİ
4150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat