Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Evrim Karaca
Öğretim Görevlisi
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
3
6
Yayın
0
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-2520-5195
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Yönetimi
Kurum
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Popüler Yayınları
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1344
2
ATIF
1
FAVORİ
1344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ AŞÇILIK ÖRGÜTLENMESİNE YÖNELİK ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.846687
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
4
ATIF
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
3
ATIF
1
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
1
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1344
1
FAVORİ
1344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ AŞÇILIK ÖRGÜTLENMESİNE YÖNELİK ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.846687
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalova Çerkezlerinin Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yalova Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3300
0
FAVORİ
3300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfakların Kendi Destinasyonları Dışındaki Faaliyetlerinde Karşılaşılan Sorunlar Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Evrim Karaca
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.437392
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1688
0
FAVORİ
1688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOPLUMSAL CİNSİYETİN GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞINA YANSIMASI
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
İşıl Altun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3345
0
FAVORİ
3345
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
TroyAcademy
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yalova Sosyal Bilimler Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1576
3
ATIF
1
FAVORİ
1576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1344
2
ATIF
1
FAVORİ
1344
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ AŞÇILIK ÖRGÜTLENMESİNE YÖNELİK ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.846687
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
4
ATIF
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfakların Kendi Destinasyonları Dışındaki Faaliyetlerinde Karşılaşılan Sorunlar Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Evrim Karaca
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.437392
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1688
1
ATIF
0
FAVORİ
1688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat