Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Güçlü Nergiz
Doç. Dr.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
4
15
Yayın
19
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-8848-7014
50123456789
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Yönetimi
Yiyecek ve İçecek
Kurum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Trakya Turizm Rotası
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1501
0
ATIF
1
FAVORİ
1501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
1
ATIF
1
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1414
2
ATIF
1
FAVORİ
1414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Zincir Otellerin İK Sayfalarındaki Etik Değerlerin Analizi
Yazarlar:
Gözde Kumaş
,
Hatice Güçlü Nergiz
,
Bilsen Bilgili
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.996162
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
0
ATIF
1
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
P2P TURİZM FAALİYETLERİNDE ETİK DEĞERLER: AİRBNB ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Selda Karahan
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
0
ATIF
1
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Dillerde Lisansüstü Tez İncelemeleri
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16
0
FAVORİ
16
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Açık Alan Rekreasyonunun Yaşam Kalitesi ve İyi Oluşa Etkisi: Yaşlı Yetişkinlerde Sistematik İnceleme
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1523905
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
1
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dillerden Lisansüstü Tez İncelemeleri
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1513190
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
209
0
FAVORİ
209
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Alanında Lisans Eğitimi Veren Kurumlarda Etik Dersi İncelemesi
Yazarlar:
Selen Levent
,
Emre Uygun
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1107241
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
1
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilimde Hijyen
Yazarlar:
Fidel Toker
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1410619
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
708
0
FAVORİ
708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lisans Düzeyindeki Turizm Eğitimi Kurumlarının Ders Programlarında Hijyen Dersi
Yazarlar:
Eren Varış
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1390388
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
0
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Mirasın Uzamsal Boyutunda Göbeklitepe’nin Ruhu
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Fidel Toker
,
Meryem Akoğlan Kozak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1941
0
FAVORİ
1941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rekreasyon Yönetimi Bölümü Akademisyenlerinin Mevcut Durumu Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Fidel Toker
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
1
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Zincir Otellerin İK Sayfalarındaki Etik Değerlerin Analizi
Yazarlar:
Gözde Kumaş
,
Hatice Güçlü Nergiz
,
Bilsen Bilgili
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.996162
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
1
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
P2P TURİZM FAALİYETLERİNDE ETİK DEĞERLER: AİRBNB ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Selda Karahan
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1166
1
FAVORİ
1166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1414
1
FAVORİ
1414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
1
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Improving English Education in Turkish Tourism Faculties Under Supervision of British Language Experts
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
0
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yalova Çerkezlerinin Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yalova Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3082
0
FAVORİ
3082
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trakya Turizm Rotası
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1501
1
FAVORİ
1501
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
TroyAcademy
Turizm Akademik Dergisi
Yalova Sosyal Bilimler Dergisi
Kurul Üyeliği
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Açık Alan Rekreasyonunun Yaşam Kalitesi ve İyi Oluşa Etkisi: Yaşlı Yetişkinlerde Sistematik İnceleme
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1523905
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
499
1
ATIF
1
FAVORİ
499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Alanında Lisans Eğitimi Veren Kurumlarda Etik Dersi İncelemesi
Yazarlar:
Selen Levent
,
Emre Uygun
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1107241
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
1
ATIF
1
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lisans Düzeyindeki Turizm Eğitimi Kurumlarının Ders Programlarında Hijyen Dersi
Yazarlar:
Eren Varış
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1390388
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
1
ATIF
0
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Dağıstan Mutfağı: Güneyköy Örneği
Yazarlar:
Hatice Güçlü Nergiz
,
Evrim Karaca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
TroyAcademy
DOI: 10.31454/troyacademy.946328
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1414
2
ATIF
1
FAVORİ
1414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Salgın Sürecinde Restoranların Menü Tasarımlarının İncelenmesi: Restoran A (Bulgaristan) ve Restoran B (Türkiye) Örneği
Yazarlar:
Evrim Karaca
,
Hatice Güçlü Nergiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.775193
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
1
ATIF
1
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat