avatar
Erkan Yalçın Prof. Dr. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 29
6 Yayın
10 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği

Yayınlar

TAHIL VE PSEUDO-TAHILLARIN B VİTAMİNLERİ: BİYOERİŞİLEBİLİRLİK VE BİYOYARARLILIKLARI
Yazarlar: Erkan Yalçın , Hülya Gündüztepe, Ayşenur Arslan
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23146
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 78

0

78

PSEUDO-TAHILLARIN ANTİ-BESİNSEL BİLEŞİKLERİ VE AZALTMA YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22106
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 497

0

497

TAHIL VE PSEUDO-TAHILLARIN ISLAK ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20147
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1553

0

1553

0

3773

TAHIL VE BAKLİYAT ESASLI GIDALARDA FERMANTASYON İŞLEMİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLER VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Erkan Yalçın , Seda Karasu Yalçın , Ezgi Karademir
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.335154
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5012

0

5012

0

4010

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

TAHIL VE BAKLİYAT ESASLI GIDALARDA FERMANTASYON İŞLEMİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLER VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Erkan Yalçın , Seda Karasu Yalçın , Ezgi Karademir
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.335154
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5012

2

0

5012

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.