avatar
Erkan Yalçın Prof. Dr. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 31
6 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
31 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi/ Gıda Mühendisliği

Yayınlar

TAHIL VE PSEUDO-TAHILLARIN B VİTAMİNLERİ: BİYOERİŞİLEBİLİRLİK VE BİYOYARARLILIKLARI
Yazarlar: Erkan Yalçın , Hülya Gündüztepe, Ayşenur Arslan
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23146
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 255

0

255

PSEUDO-TAHILLARIN ANTİ-BESİNSEL BİLEŞİKLERİ VE AZALTMA YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22106
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 584

0

584

TAHIL VE PSEUDO-TAHILLARIN ISLAK ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20147
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1686

0

1686

0

4048

TAHIL VE BAKLİYAT ESASLI GIDALARDA FERMANTASYON İŞLEMİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLER VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Erkan Yalçın , Seda Karasu Yalçın , Ezgi Karademir
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.335154
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5141

0

5141

0

4126

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PSEUDO-TAHILLARIN ANTİ-BESİNSEL BİLEŞİKLERİ VE AZALTMA YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22106
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 584

1

0

584

1

0

4048

TAHIL VE BAKLİYAT ESASLI GIDALARDA FERMANTASYON İŞLEMİNİN BESİNSEL ÖZELLİKLER VE BİYOAKTİF BİLEŞENLER ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Erkan Yalçın , Seda Karasu Yalçın , Ezgi Karademir
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.335154
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5141

2

0

5141

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.