Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
İlkay Gök
İlkay Gök
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
5
9
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-4871-8981
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi
Yöresel Ürünler
Kahve
Tahıl Teknolojisi
Hububat
Sağlıklı Beslenme
Kurum
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3235
0
ATIF
1
FAVORİ
3235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GİRESUN’A AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GÖRELE DONDURMASININ TÜKETİCİLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Emel Ekinci
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
0
ATIF
1
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Determinants of Geographical Indicated Kırklareli Oak Honey Consumption Reasons with Special Reference to the Influence of Nutritional Knowledge and Health Status
Yazarlar:
İlkay Gök
,
Saadet Tezçi
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
33
0
FAVORİ
33
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determinatıon of Germınated Wheat Flour Addition on The Sensory And Texture Properties of White Bread and Whole Wheat Bread
Yazarlar:
Selin Ilgınlı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
23
0
FAVORİ
23
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GİRESUN’A AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GÖRELE DONDURMASININ TÜKETİCİLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Emel Ekinci
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
468
1
FAVORİ
468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balkan Göçmenlerinin Sofra Kültürü: Tekirdağ Malkara Örneği
Yazarlar:
Emre Varol
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.972821
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2788
0
FAVORİ
2788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Studying the Consumer Preferences and Consumption Attitudes of Traditional Tarhana
Yazarlar:
İlkay Gök
,
Gamze Vatandost
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
449
0
FAVORİ
449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavurma işlemi, demleme/pişirme yöntemlerinin kahvenin biyoaktif bileşenlerine etkisi: Fonksiyonel içecek olarak insan sağlığına faydaları
Yazarlar:
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21032
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3529
0
FAVORİ
3529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Some Functional Flours for Development of Prebiotic Gluten-Free Cookies
Yazarlar:
İlkay Gök
,
Fulya Hekimoğlu Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
441
0
FAVORİ
441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3235
1
FAVORİ
3235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk ve Filtre Kahve Örneklerindeki Toplam Antioksidan Kapasitelerin Elektrokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar: Sevinç Yıldırım,
Ersin Demir
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.736123
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Food Health and Technology Innovations
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Yayınlar
Türk ve Filtre Kahve Örneklerindeki Toplam Antioksidan Kapasitelerin Elektrokimyasal Yöntemlerle Belirlenmesi
Yazarlar: Sevinç Yıldırım,
Ersin Demir
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.736123
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
4
ATIF
0
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat