Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Cemre Özaydın
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
6
10
Yayın
13
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0003-1574-5120
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Osmanlı Mutfağı
Mutfak Tarihi
Gastronomi Turizmi
Kurum
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
OSMANLI TIBBININ OSMANLI MUTFAĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2162
0
ATIF
4
FAVORİ
2162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5183
0
ATIF
1
FAVORİ
5183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1363
5
ATIF
1
FAVORİ
1363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1091100
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5600
0
ATIF
1
FAVORİ
5600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Helva ve Helva Gelenekleri
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1367959
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2002
1
ATIF
1
FAVORİ
2002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gelenek ve Yeniliği Harmanlama: Türk Dondurma Sektörünün Dönüşümü
Yazarlar:
Elif Cemre Özaydın
,
Özden Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.71340/sinopetad.1665263
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
143
0
FAVORİ
143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Küreselleşme Teorileri Çerçevesinde Türk Mutfak Kültürünün Dönüşümü
Yazarlar:
Elif Cemre Özaydın
,
İrem Yalçın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1605999
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
0
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKTEN MODERNLİĞE TÜRK MUTFAĞI: FENN-İ TABÂHAT
Yazarlar:
Hüseyin Talha Çelebi
,
Yiğit Burak Hekim
,
Elif Cemre Özaydın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
294
0
FAVORİ
294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Helva ve Helva Gelenekleri
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1367959
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2002
1
FAVORİ
2002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1091100
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5600
1
FAVORİ
5600
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3643
0
FAVORİ
3643
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1363
1
FAVORİ
1363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde post Truth Pazarlama
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1839
0
FAVORİ
1839
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OSMANLI TIBBININ OSMANLI MUTFAĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2162
4
FAVORİ
2162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5183
1
FAVORİ
5183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Journal of New Tourism Trends
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Editör Yardımcısı , Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastro-World
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Türk Mutfak Kültüründe Helva ve Helva Gelenekleri
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1367959
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2002
1
ATIF
1
FAVORİ
2002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1363
5
ATIF
1
FAVORİ
1363
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat