Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İlknur Uçak
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
15
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
4
15
Yayın
16
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-9701-0824
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Gıda Bilimleri
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Niğde İlinde Alabalık Çiftliklerinin Su Kalitesi Üzerine Dönemsel Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar:
İlknur Uçak
,
M. Cüneyt Bağdatlı
,
Maliha Afreen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Environmental Trends (IJENT)
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
203
0
FAVORİ
203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Microbiological Quality of Fish Burgers Enriched with Orange Peel Extract
Yazarlar:
İlknur Uçak
, Maliha Afreen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
290
0
FAVORİ
290
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Quality Assessment of Sea-Bass Fillets Treated with Pomegranate Peel Extract During Refrigerated Storage
Yazarlar:
İlknur Uçak
,
Wadah Elsheıkh
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
214
0
FAVORİ
214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Changes in Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Grapefruit and Mandarin Peels Extracted with Different Solvents
Yazarlar:
Farhat Khalıly
,
İlknur Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
416
0
FAVORİ
416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Assessment of Global Warming on Fish Production in Red Sea Region of Sudan
Yazarlar:
Wadah Elsheikh
,
İlknur Uçak
,
M. Cüneyt Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
320
0
FAVORİ
320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Efficiency of Chitosan Coatings Containing Garlic Essential Oil on The Preservation of Rainbow Trout Fillets
Yazarlar:
İlknur Uçak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
224
0
FAVORİ
224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Different Solvent Extractions on the Total Phenolic Content and Antioxidant Activity of Lemon and Orange Peels
Yazarlar:
İlknur Bağdatlı
,
Rowida Khalily
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2173
0
FAVORİ
2173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Chitosan Coating Enriched with Peppermint Essential Oil Emulsion on the Microbiological Quality of Fish Meatballs
Yazarlar:
İlknur Uçak
,
Maliha Afreen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı oranlarda limon suyu ile marine edilmiş sazan etinin (Cyprinus carpio) duyusal parametrelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Öz
,
İlknur Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1000261
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
662
0
FAVORİ
662
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change Trend of Electrical Conductivity (EC) Values of Water Resources in Trout Farms Operating in Niğde Province, Turkey
Yazarlar:
İlknur Bağdatlı
,
M. Cüneyt Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food-borne pathogens in seafood
Yazarlar:
Maliha Afreen
,
İlknur Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7297
0
FAVORİ
7297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of pH Changes in Trout Farms: A Case Study of Niğde Region, Turkey
Yazarlar:
İlknur Bağdatlı
,
M. Cüneyt Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Agricultural Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
0
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nano-emulsions: A Novel Approach in Seafood Preservation
Yazarlar:
Maham Zahid
,
İlknur Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
591
0
FAVORİ
591
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğukta depolanan (4±1oC) alabalık burgerlerde nar kabuğu ekstraktının antioksidan ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
Yazarlar:
İlknur Uçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1532
0
FAVORİ
1532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar çekirdeği ekstraktı ile zenginleştirilmiş balık burgerlerin oksidatif, mikrobiyal ve duyusal kalite değişimlerinin incelenmesi
Yazarlar:
İlknur Uçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1923
0
FAVORİ
1923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Agricultural Research
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Food and Health
International Journal of Environmental Trends (IJENT)
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Eurasian Journal of Agricultural Research
Editör
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Editör
Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
Alan Editörü
İleri Mühendislik Çalışmaları ve Teknolojileri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İleri Mühendislik Çalışmaları ve Teknolojileri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
International Journal of Environmental Trends (IJENT)
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Soğukta depolanan (4±1oC) alabalık burgerlerde nar kabuğu ekstraktının antioksidan ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
Yazarlar:
İlknur Uçak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.13
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1532
1
ATIF
0
FAVORİ
1532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat