İlknur UÇAK Doç. Dr. NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 0 TR Dizin Atıf 1
12 Yayın
14 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Su Ürünleri

Kurum

NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

35

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

39

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

444

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

150

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

302

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

138

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

128

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food-borne pathogens in seafood
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1626

0

ATIF

0

FAVORİ

1626

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nano-emulsions: A Novel Approach in Seafood Preservation
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 231

0

ATIF

0

FAVORİ

231

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğukta depolanan (4±1oC) alabalık burgerlerde nar kabuğu ekstraktının antioksidan ve antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
Yazarlar: İlknur UÇAK
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.13
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1003

0

ATIF

0

FAVORİ

1003

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1172

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.