Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kaan Kasaroğlu
Arş. Gör.
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
8
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
TÜRKİYE’DEKİ RAMAZAN RİTÜELLERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Samet Can Curkan
,
Kaan Kasaroğlu
,
Nilgün Avcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1015596
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
ATIF
3
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ulusal Yazılı Medyada Salda Gölü'nün Son Şans Turizmi Destinasyonu Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.937322
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
0
ATIF
2
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODERN LIDERLIK YAKLAŞIMLARINDAN DÖNÜŞÜMCÜ LIDERLIĞIN Z KUŞAĞI İLE UYUMU
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
DOI: 10.46238/jobda.854283
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
ATIF
2
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL ALANYAZINDA ŞARAP TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE TÜRKİYE ŞARAP TURİZMİNDE YENİ BİR ÜRÜN OLARAK BAĞ ROTALARI: URLA BAĞ YOLU ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Ayşe Akdeniz
,
Yusuf Toktaş
,
Tuğçe Eris
,
Simge Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3463
0
ATIF
1
FAVORİ
3463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Ağırlama Kültürü ve İş Anlam Düzeyini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Samet Can Curkan
,
Kaan Kasaroğlu
,
Nilgün Avcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1020380
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
0
ATIF
1
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KURUMSAL İLETİŞİM BAĞLAMINDA TURİZM FAKÜLTELERİ KURUMSAL WEB SAYFALARINDA YER ALAN HABERLERİN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Mehmet Emre Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
DOI: 10.46238/jobda.1473926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
136
0
FAVORİ
136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitim programlarının incelenmesine yönelik bir araştırma
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Özgür Sarıbaş
,
Mehmet Emre Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1397978
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
232
1
FAVORİ
232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEKNOLOJİ KABUL MODELİYLE TURİZM EĞİTİMİNDE SANAL GERÇEKLİK UYGULAMALARINA İLİŞKİN TUTUM VE KULLANIM NİYETLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Mehmet Emre Güler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1307089
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
420
1
FAVORİ
420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Ağırlama Kültürü ve İş Anlam Düzeyini Belirlemeye Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Samet Can Curkan
,
Kaan Kasaroğlu
,
Nilgün Avcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1020380
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
1
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ RAMAZAN RİTÜELLERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Samet Can Curkan
,
Kaan Kasaroğlu
,
Nilgün Avcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1015596
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
3
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODERN LIDERLIK YAKLAŞIMLARINDAN DÖNÜŞÜMCÜ LIDERLIĞIN Z KUŞAĞI İLE UYUMU
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
DOI: 10.46238/jobda.854283
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
2
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL ALANYAZINDA ŞARAP TURİZMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ VE TÜRKİYE ŞARAP TURİZMİNDE YENİ BİR ÜRÜN OLARAK BAĞ ROTALARI: URLA BAĞ YOLU ÖRNEK OLAY İNCELEMESİ
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Ayşe Akdeniz
,
Yusuf Toktaş
,
Tuğçe Eris
,
Simge Kömürcü
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3463
1
FAVORİ
3463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ulusal Yazılı Medyada Salda Gölü'nün Son Şans Turizmi Destinasyonu Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.937322
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
2
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Editörlük
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Teknik Editör , Mizanpaj Editörü , Sekreter , Editör Yardımcısı
Hakemlik
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
KURUMSAL İLETİŞİM BAĞLAMINDA TURİZM FAKÜLTELERİ KURUMSAL WEB SAYFALARINDA YER ALAN HABERLERİN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Mehmet Emre Güler
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
DOI: 10.46238/jobda.1473926
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
136
1
ATIF
0
FAVORİ
136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TEKNOLOJİ KABUL MODELİYLE TURİZM EĞİTİMİNDE SANAL GERÇEKLİK UYGULAMALARINA İLİŞKİN TUTUM VE KULLANIM NİYETLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
,
Mehmet Emre Güler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1307089
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
420
1
ATIF
1
FAVORİ
420
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ RAMAZAN RİTÜELLERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Samet Can Curkan
,
Kaan Kasaroğlu
,
Nilgün Avcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1015596
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
ATIF
3
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODERN LIDERLIK YAKLAŞIMLARINDAN DÖNÜŞÜMCÜ LIDERLIĞIN Z KUŞAĞI İLE UYUMU
Yazarlar:
Kaan Kasaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Dijital Çağda İşletmecilik Dergisi
DOI: 10.46238/jobda.854283
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
ATIF
2
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat