Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Ay
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
17
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL TOPKAPI ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Geleceğin Yemek Hizmetleri: Uzayda Beslenme Sistemleri
Yazarlar:
Murat Ay
,
Esranur Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1287779
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
0
ATIF
2
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleceğin Yemek Hizmetleri: Uzayda Beslenme Sistemleri
Yazarlar:
Murat Ay
,
Esranur Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1287779
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2552
2
FAVORİ
2552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Hijyen Eğitiminin Personel Kaynaklı Mikrobiyal Kontaminasyonun Azaltılmasına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Murat Ay
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.724266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
0
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Tourism and Recreation
Yayınlar
Mutfak Hijyen Eğitiminin Personel Kaynaklı Mikrobiyal Kontaminasyonun Azaltılmasına Etkisinin Araştırılması
Yazarlar:
Murat Ay
,
Murat Doğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.38079/igusabder.724266
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
1
ATIF
0
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat