Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Kızılsımsek
Prof. Dr.
KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV.
Yayın
13
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
21
13
Yayın
19
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Kurum
KAHRAMANMARAS SUTCU IMAM UNIV.
Popüler Yayınları
LAB İzolasyonu ve Silaj Fermentasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kızılşimşek
,
Tuğba Günaydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.679911
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
735
0
ATIF
1
FAVORİ
735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır ve Bazı Baklagillerin Birlikte Üretimi ile Silaj Yem Kalitesini Artırma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılşımşek
,
Tuğba Günaydın
, Ahmet Aslan, Kübra Keklik, Hamit Açıkgöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680048
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
4
ATIF
1
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Laktik Asit Bakteri İzolatlarının Farklı Kuru Madde İçeriğine Sahip Yonca (Medicago sativa L.) Silajında Mikrobiyel İnokulant Olarak Kullanılma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
, Kübra Keklik, Tuğba Günaydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.691853
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1667
6
ATIF
1
FAVORİ
1667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Üretimi ve İhtiyacı Yönünden Kahramanmaraş İlinin Genel Durumu
Yazarlar:
Ömer Süha Uslu
,
Mustafa Kızılsımsek
,
Furkan Balcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
0
ATIF
1
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
DETERMINATION OF FEED QUALITY CHARACTERISTICS OF SOME SILAGE MAIZE (Zea mays L.) HYBRIDS CULTIVATED IN EASTERN MEDITERRANEAN CONDITIONS
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
,
Tuğba Günaydın
,
Fatma Akbay
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1458251
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
166
0
FAVORİ
166
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Laktik Asit Bakteri İnokulasyonu Uygulanan Kuşkonmaz Bitkisinden Silo Yemi Olarak Yararlanma Olanakları
Yazarlar:
Fatma Akbay
,
Tuğba Günaydın
,
Seda Arıkan
,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1225806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
612
0
FAVORİ
612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kışlık Ara Ürün Fiğ (Vicia sativa L.) Tarımında Farklı Organik Gübre Kaynaklarının Ot Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Fatma Akbay
,
Adem Erol
,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1224673
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
854
0
FAVORİ
854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Performance of New Lactic Acid Bacteria Strains as Inoculants on the Microorganism Composition during Fermentation of Alfalfa Silage Containing Different Dry Matter Content
Yazarlar:
Fatma Akbay
,
Tuğba Günaydın
,
Seda Arıkan
,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1303220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Different Lactic Acid Bacteria Inoculants on Alfalfa Silage Fermentation and Quality
Yazarlar:
Tuğba Günaydın
,
Fatma Akbay
, Seda Arıkan,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1136844
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Organik Gübrelerin Fiğ + Tritikale Yetiştiriciliği ve Toprak Verimliliğinin Korunması Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Akbay
,
Adem Erol
,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
450
0
FAVORİ
450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaba Yem Üretimi ve İhtiyacı Yönünden Kahramanmaraş İlinin Genel Durumu
Yazarlar:
Ömer Süha Uslu
,
Mustafa Kızılsımsek
,
Furkan Balcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Laktik Asit Bakteri İzolatlarının Farklı Kuru Madde İçeriğine Sahip Yonca (Medicago sativa L.) Silajında Mikrobiyel İnokulant Olarak Kullanılma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
, Kübra Keklik, Tuğba Günaydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.691853
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1667
1
FAVORİ
1667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı tuzluluk seviyelerinin bazı kamışsı yumak (F. arundinacea) çeşitlerin çimlenme ve erken fide gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
,
Eylul Nezahat Süren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.711450
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAB İzolasyonu ve Silaj Fermentasyon Yeteneklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kızılşimşek
,
Tuğba Günaydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.679911
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
735
1
FAVORİ
735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır ve Bazı Baklagillerin Birlikte Üretimi ile Silaj Yem Kalitesini Artırma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılşımşek
,
Tuğba Günaydın
, Ahmet Aslan, Kübra Keklik, Hamit Açıkgöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680048
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
1
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Maki Türlerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Besin Değerlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
,
Mustafa Kızılşimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.530946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2146
0
FAVORİ
2146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silaj Mikro Florasının Birbirleri İle İlişkileri, Silaj Fermentasyonu ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
,
Adem Erol
, Rukiye Dönmez, Bedir Katrancı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.35488
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
0
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Agriculture
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Editörlük
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Black Sea Journal of Agriculture
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Chemistry and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Effects of Different Lactic Acid Bacteria Inoculants on Alfalfa Silage Fermentation and Quality
Yazarlar:
Tuğba Günaydın
,
Fatma Akbay
, Seda Arıkan,
Mustafa Kızılsımsek
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1136844
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
900
2
ATIF
0
FAVORİ
900
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeni Laktik Asit Bakteri İzolatlarının Farklı Kuru Madde İçeriğine Sahip Yonca (Medicago sativa L.) Silajında Mikrobiyel İnokulant Olarak Kullanılma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
, Kübra Keklik, Tuğba Günaydın
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.691853
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1667
6
ATIF
1
FAVORİ
1667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı tuzluluk seviyelerinin bazı kamışsı yumak (F. arundinacea) çeşitlerin çimlenme ve erken fide gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
,
Eylul Nezahat Süren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.711450
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
3
ATIF
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mısır ve Bazı Baklagillerin Birlikte Üretimi ile Silaj Yem Kalitesini Artırma Olanakları
Yazarlar:
Mustafa Kızılşımşek
,
Tuğba Günaydın
, Ahmet Aslan, Kübra Keklik, Hamit Açıkgöz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.680048
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
4
ATIF
1
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Maki Türlerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Besin Değerlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
,
Mustafa Kızılşimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.530946
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2146
5
ATIF
0
FAVORİ
2146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silaj Mikro Florasının Birbirleri İle İlişkileri, Silaj Fermentasyonu ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Kızılsımsek
,
Adem Erol
, Rukiye Dönmez, Bedir Katrancı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18016/ksujns.35488
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
1
ATIF
0
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat