Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Ertekin
Dr. Öğr. Üyesi
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü
Yayın
21
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
51
TR Dizin Atıf
46
21
Yayın
13
Hakemlik
51
CrossRef Atıf
46
TR Dizin Atıf
0000-0003-1393-8084
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Çayır-Mera ve Yem Bitkileri
Silaj kalitesi, yem bitkileri yetiştieiciliği, verim ve kalitesi
Kurum
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü
Yayınlar
Farklı Ekim Sıklıkları ile Yetiştirilen Bazı Çerezlik Ayçiçeği Çeşitlerinde Yem Kalitesinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Merve Melisa Karaozan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Muş Alparslan Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.59359/maujan.1455667
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
87
0
FAVORİ
87
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Priming Ön Uygulamaları Altında Ağır Metal Stresine Maruz Kalan Tatlı Sorgumda Çimlenme ve Erken Fide Gelişimi
Yazarlar:
İbrahim Atış
,
Hatice Çelik
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
DOI: 10.24180/ijaws.1445252
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
0
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermentation Properties and Nutritive Value of Sunflower Ensiled With Different Mixing Ratios of Silage Maize, Sweet Corn and Sweet Sorghum
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Ersin Can
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1334019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
222
0
FAVORİ
222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening For Salt Tolerance of 12 Turkish Triticale Cultivars during Germination and Early Seedling Stage
Yazarlar:
Mehmet Atak
,
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1304836
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
179
0
FAVORİ
179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Akdeniz koşullarında ikinci ürün olarak yetiştirilen bazı hibrit mısır genotiplerinde tane ve yem verimi ile yem kalite özelliklerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Ömer Konuşkan
,
İbrahim Atış
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Chemistry and Technology
DOI: 10.32571/ijct.1265612
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
0
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Cultivar and Stage of Growth on the Fermentation, Aerobic Stability and Nutritive Value of Ensiled Quinoa
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1126285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
749
0
FAVORİ
749
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE EFFECTS OF SOWING DESIGNS ON FORAGE YIELD AND QUALITY OF SWEET SORGHUM AND MUNG BEAN MIXTURES UNDER MEDITERRANEAN CONDITIONS
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1077392
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı yumak (Festuca spp.) türlerinin çimlenme ve fide aşamasında tuz stresine tepkilerinin belirlenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1087363
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
667
0
FAVORİ
667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadmiyum (CdCl2) stresi altında farklı kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) genotiplerinin çimlenme ve ilk fide gelişimi
Yazarlar:
Yusuf Ziya Aygün
,
İbrahim Atış
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1006493
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Variation of Epiphytic Flora Affecting Silage Quality in Pure and Mixed Mung Bean and Sweet Sorghum
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1069811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of chemical composition and nutritive values of some clover species
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Chemistry and Technology
DOI: 10.32571/ijct.1004113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HATAY EKOLOJİK KOŞULLARINDA YETİŞTİRİLEN MISIRDA FARKLI ÇEŞİT VE EKİM ZAMANLARININ TOHUM VERİMİ VE VERİM ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Merve Atasever
,
Şaban Yılmaz
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
540
0
FAVORİ
540
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FORAGE YIELD AND QUALITY OF QUINOA (Chenopodium quinoa Willd.) GENOTYPES HARVESTED AT DIFFERENT CUTTING STAGES UNDER MEDITERRANEAN CONDITIONS
Yazarlar:
Şaban Yılmaz
,
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.986893
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sorgumun Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Bazı Ağır Metallerin Etkisi
Yazarlar:
Esra Nermin Ertekin
,
İbrahim Ertekin
,
Mehmet Bilgen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i54846.722592
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2703
0
FAVORİ
2703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekim zamanının Amik Ovası koşullarında yetiştirilen bazı mısır (Zea mays L.) çeşitlerinde ot verimi ve kalitesine etkisi
Yazarlar:
Merve Atasever
,
Şaban Yılmaz
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.694216
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
686
0
FAVORİ
686
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı fiğ türlerinin yem verim ve kalitesi üzerine farklı organik gübrelerin etkileri
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.739805
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adi Fiğ (Vicia L.) Tohumlarına Farklı Oranda Bakteri (Rhizobium leguminosarum) Aşılamasının Verim ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Sadık Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.562310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Maki Türlerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Besin Değerlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
,
Mustafa Kızılşimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.530946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2185
0
FAVORİ
2185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seçilmiş Bazı Köpekdişi Ayrığı [Cynodon dactylon(L.) Pers. var. dactylon] Hatlarında Ot Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Şaban Yılmaz
, Nurettin Hür,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1905
0
FAVORİ
1905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Macar Fiğ (Vicia pannonica Crantz.) Çeşitlerinin Çimlenme Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
, Şaban Yılmaz, Mehmet Atak, Ersin Can
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.421361
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1077
0
FAVORİ
1077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tuz Stresinin Bazı Yaygın Fiğ (Vicia sativa L.) Çeşitlerinin Çimlenmesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
,
Mehmet Atak
,
Ersin Can
,
Nafiz Çeliktaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Black Sea Journal of Agriculture
International Journal of Chemistry and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Turkish Journal Of Field Crops
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Editörlük
International Journal of Chemistry and Technology
Dil Editörü
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
International Journal of Chemistry and Technology
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Biological Diversity and Conservation
Black Sea Journal of Agriculture
International Journal of Chemistry and Technology
Journal of Agriculture
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yayınlar
THE EFFECTS OF SOWING DESIGNS ON FORAGE YIELD AND QUALITY OF SWEET SORGHUM AND MUNG BEAN MIXTURES UNDER MEDITERRANEAN CONDITIONS
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.1077392
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
2
ATIF
0
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı yumak (Festuca spp.) türlerinin çimlenme ve fide aşamasında tuz stresine tepkilerinin belirlenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1087363
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
667
2
ATIF
0
FAVORİ
667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadmiyum (CdCl2) stresi altında farklı kinoa (Chenopodium quinoa Willd.) genotiplerinin çimlenme ve ilk fide gelişimi
Yazarlar:
Yusuf Ziya Aygün
,
İbrahim Atış
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1006493
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
2
ATIF
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of chemical composition and nutritive values of some clover species
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Chemistry and Technology
DOI: 10.32571/ijct.1004113
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
438
1
ATIF
0
FAVORİ
438
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FORAGE YIELD AND QUALITY OF QUINOA (Chenopodium quinoa Willd.) GENOTYPES HARVESTED AT DIFFERENT CUTTING STAGES UNDER MEDITERRANEAN CONDITIONS
Yazarlar:
Şaban Yılmaz
,
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal Of Field Crops
DOI: 10.17557/tjfc.986893
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
4
ATIF
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sorgumun Çimlenme ve Fide Gelişimi Üzerine Bazı Ağır Metallerin Etkisi
Yazarlar:
Esra Nermin Ertekin
,
İbrahim Ertekin
,
Mehmet Bilgen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v23i54846.722592
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2703
8
ATIF
0
FAVORİ
2703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekim zamanının Amik Ovası koşullarında yetiştirilen bazı mısır (Zea mays L.) çeşitlerinde ot verimi ve kalitesine etkisi
Yazarlar:
Merve Atasever
,
Şaban Yılmaz
,
İbrahim Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.694216
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
686
4
ATIF
0
FAVORİ
686
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı fiğ türlerinin yem verim ve kalitesi üzerine farklı organik gübrelerin etkileri
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.739805
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1252
11
ATIF
0
FAVORİ
1252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Adi Fiğ (Vicia L.) Tohumlarına Farklı Oranda Bakteri (Rhizobium leguminosarum) Aşılamasının Verim ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
Sadık Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.562310
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1561
3
ATIF
0
FAVORİ
1561
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Maki Türlerinin Kimyasal Kompozisyonu ve Besin Değerlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
,
İbrahim Atış
,
Şaban Yılmaz
,
Ersin Can
,
Mustafa Kızılşimşek
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.v22i45606.530946
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2185
5
ATIF
0
FAVORİ
2185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Tuz Konsantrasyonlarının Macar Fiğ (Vicia pannonica Crantz.) Çeşitlerinin Çimlenme Özelliklerine Etkileri
Yazarlar:
İbrahim Ertekin
, Şaban Yılmaz, Mehmet Atak, Ersin Can
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.421361
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1077
9
ATIF
0
FAVORİ
1077
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat