avatar
Nazlı Kanca Dr. Ankara Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
7 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

Ankara Üniversitesi

Popüler Yayınları

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

0

1

550

Yayınlar

YOĞURT SUYU KULLANIMININ YAĞSIZ AYRANIN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24097
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 237

0

237

0

309

FARKLI ORANLARDA PEYNİRALTI SUYU VE SÜT BAZLI FERMENTE İÇECEKLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/10.15237/gida.GD22103
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 550

1

550

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 914

0

914

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 914

1

0

914

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.