Ayşe Gürsoy profil resmi
Ayşe Gürsoy Prof. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 10
7 Yayın
6 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 956

0

8

956

Yayınlar

Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Bülent Baş , Rabia Albayrak Delialioğlu, Ayşe Gürsoy
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1543

0

1543

0

1495

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 669

0

669

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 956

8

956

0

978

0

1697

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4126

0

4126

Yayınlar

1

0

978

1

0

1697

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4126

8

0

4126

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.