Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nihal Güzel
Doç. Dr.
HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
11
5
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-2387-9009
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
HİTİT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
PROPOLİS EKSTRAKSİYONUNDA UYGULANAN YEŞİL VE YENİLİKÇİ YÖNTEMLER
Yazarlar: Büşra Çakır, Şeyma Meryem Yılmaz,
Nihal Güzel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1411626
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
350
0
FAVORİ
350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Moisture Contents and Storage Temperatures on the Physical, Chemical and Microbiological Qualities of Non-Sulfitted Dried Apricots
Yazarlar:
Nihal Güzel
,
Şeref Tağı
,
Mehmet Özkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.959820
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
765
0
FAVORİ
765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALIÇ: BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN TERMOSONİKASYON İLE EKSTRAKSİYONU VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
854
0
FAVORİ
854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇORUM YÖRESİ BALLARININ BAZI KİMYASAL KALİTE PARAMETRELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
,
K. Savaş Bahçeci
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2298
0
FAVORİ
2298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇORUM YÖRESİ BALLARININ FENOLİK MADDE İÇERİKLERİ İLE RENK VE ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
,
Kazim Savaş Bahçeci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19095
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Uludağ Arıcılık Dergisi
Hakemlik
Gıda
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
ALIÇ: BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN TERMOSONİKASYON İLE EKSTRAKSİYONU VE FİZİKO-KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21077
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
854
2
ATIF
0
FAVORİ
854
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇORUM YÖRESİ BALLARININ BAZI KİMYASAL KALİTE PARAMETRELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
,
K. Savaş Bahçeci
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19129
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2298
8
ATIF
0
FAVORİ
2298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇORUM YÖRESİ BALLARININ FENOLİK MADDE İÇERİKLERİ İLE RENK VE ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİ ARASINDAKİ İLİŞKİ
Yazarlar:
Nihal Güzel
,
Kazim Savaş Bahçeci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19095
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
3
ATIF
0
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat