Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özkan Erdem
Dr. Öğretim Görevlisi
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
1
Hakemlik
4
1
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Aşçılık
Yöresel Mutfaklar
Gastronomi Turizmi
Kurum
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, GÖYNÜK MUTFAK SANATLARI MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayınlar
Yöresel Yemeklerin Bölge Restoranlarında Kullanılma Durumu: Mengen Örneği
Yazarlar:
Özkan Erdem
, Metin Mızrak, Ali Kemal Kemer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10575
0
FAVORİ
10575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Aydın Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat