Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Vedat Kayış
Dr. Öğretim Görevlisi
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-9026-5955
58969891000
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Mutfak Sanatları
Türk Mutfağı
Gastronomi
Dünya Mutfakları
Aşçılık
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi, Türk Mutfağı, Mutfak Uygulamaları, Atık Yönetimi
Kurum
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Yayınlar
Waste-Free Kitchen Practices of Michelin Guide Starred Restaurants: The Case of Türkiye
Yazarlar:
Vedat Kayiş
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Romaya Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
83
0
FAVORİ
83
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Romaya Journal
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat