avatar
Duygu Balpetek Külcü Doç. Dr. Giresun University
Yayın 5 Hakemlik 25 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 3
5 Yayın
25 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

Giresun University

Yayınlar

Determination of the Microflora of Meatless Cig Kofte in The Black Sea Region of Turkey
Yazarlar: Duygu Balpetek Külcü , Sena Soğuksulu, Yunus Çakan, Çağla Ergen
DOI: 10.19127/mbsjohs.707934
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

0

420

The Determination of Some Qualities Parameters and Use of Strip Loin Beef (M. Longissimus dorsi) Powder in Bread Enrichment
Yazarlar: Duygu Balpetek Külcü , Nurgül Kocabaş, Sonay Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.535751
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1081

0

1081

Use of Ohmic Heating System in Meat Thawing and Its Effects on Microbiological Quality
Yazarlar: Duygu Balpetek Külcü , Ümit Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2018 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1136

0

1136

0

1384

0

2796

Yayınlar

Determination of the Microflora of Meatless Cig Kofte in The Black Sea Region of Turkey
Yazarlar: Duygu Balpetek Külcü , Sena Soğuksulu, Yunus Çakan, Çağla Ergen
DOI: 10.19127/mbsjohs.707934
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 420

1

0

420

The Determination of Some Qualities Parameters and Use of Strip Loin Beef (M. Longissimus dorsi) Powder in Bread Enrichment
Yazarlar: Duygu Balpetek Külcü , Nurgül Kocabaş, Sonay Kutlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.535751
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1081

3

0

1081

3

0

2796

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.