Seyhan Ulusoy profil resmi
Seyhan Ulusoy Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji Bakteriyoloji

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

741

0

621

Yeşil Salatalardan Pseudomonas fluorescens İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları
Yazarlar: Dilek Düyüncü, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667250
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2399

0

2399

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2764

0

2764

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine Doğuş Sivri, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1072

0

1072

Metabolite Production and Antibacterial Activities of Callus Cultures from Rosa damascena Mill. Petals
Yazarlar: Pınar Olgunsoy, Seyhan Ulusoy , Ufuk Çelikkol Akçay
Yayın Bilgisi: 2017 , Marmara Pharmaceutical Journal
DOI: 10.12991/marupj.319331
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1308

0

1308

0

6556

Yayınlar

Gül (Rosa damascena Mill.) Uçucu Yağının Pseudomonas aeruginosa’da Biyofilm Oluşumu ve Kayma Hareketi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1423448
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 621

1

0

621

Yeşil Salatalardan Pseudomonas fluorescens İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları
Yazarlar: Dilek Düyüncü, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667250
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2399

1

0

2399

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2764

1

0

2764

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine Doğuş Sivri, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1072

1

0

1072

1

0

6556

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.