Seyhan Ulusoy profil resmi
Seyhan Ulusoy Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2
6 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

72

Yeşil Salatalardan Pseudomonas fluorescens İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları
Yazarlar: Dilek DÜYÜNCÜ, Seyhan ULUSOY
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667250
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1715

0

1715

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2437

0

2437

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine DOĞUŞ SİVRİ, Seyhan ULUSOY
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

0

829

Metabolite Production and Antibacterial Activities of Callus Cultures from Rosa damascena Mill. Petals
Yazarlar: Pınar OLGUNSOY, Seyhan ULUSOY , Ufuk ÇELİKKOL AKÇAY
Yayın Bilgisi: 2017 , Marmara Pharmaceutical Journal
DOI: 10.12991/marupj.319331
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 855

0

855

0

5566

Yayınlar

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2437

1

0

2437

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine DOĞUŞ SİVRİ, Seyhan ULUSOY
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 829

1

0

829

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.