Volume: 27 Issue: 6 , 12/1/02

Year: 2002

Other

 

1. Ülkemizde Yetiştirilen Baslıca Buğday Çeşitlerinin Pentozan Miktarı

 

3. Gıda Endüstrisinde Filtrasyon İşlemleri

 

4. Değişik Meyvelerden Üretilen Pekmezlerin Bileşim Unsurları Üzerine Araştırma

 

5. Deniz Rezenesinin (Crithmum maritimum L.) Bileşimi ve Salamura Ürüne İşlenmesi

 

6. Laktuloz Üretimi, Gıda ve Farmakoloji Endüstrisinde Kullanımı

 

7. Turunçgil Sularında Acılık Etmenleri ve Giderilmesinde Kullanılan Yöntemler

 

9. Peynir ve Sütte Bazı Esensiyel Minerallerin Belirlenmesi (İngilizce)

 

10. Gıdalarda Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulaması

 

11. Kalsiyum Aljinatta Hücre İmmobilizasyonu ve Biyoteknolojideki Uygulamaları

 

13. Şarap ve Kalp Sağlığı

 

14. Türk Fermente Sucuğundan İzole Edilen Laktobasillerin Antibakteriyel Etkilerinin Saptanması