Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Coşkun Dalgıç
Prof. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Yayınlar
Advances of Digital Transformation Tools in Food Engineering Research: Process Simulation and Virtual Reality Applications in Production Processes
Yazarlar:
Ali Coşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Natural Sciences and Engineering Bulletin
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
194
0
FAVORİ
194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kombine güneş enerjisi destekli hava ve sıcak hava destekli radyo frekans kurutma sistemiyle kurutulan kayısıların bazı kimyasal ve mikrobiyal özellikleri üzerine depolamanın etkisi
Yazarlar:
Hatice Neval Özbek
,
Aysel Elik
, Melis Sever, Şakire Ecem Bulut,
Derya Koçak Yanık
,
Ali Coşkun Dalgıç
,
Ferruh Erdoğdu
,
Fahrettin Göğüş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1231
0
FAVORİ
1231
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Astaxanthin biosynthesis: A two-step optimization approach and model construction with Response Surface Methodology and Artificial Neural Network
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
,
Ali Coşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.3.9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
0
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yardımcı gıda teknolojileri ile elmadan probiyotik atıştırmalık üretiminin ön çalışması
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
, Rojda Dakak,
Ali Çoşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.499249
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
801
0
FAVORİ
801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarımsal-Endüstriyel Atıklardan Katma Değeri Yüksek Pigmentlerin Biyoüretimi
Yazarlar: Derya Dursun,
Ali Coşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449616
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4329
0
FAVORİ
4329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Natural Sciences and Engineering Bulletin
Editörlük
Natural Sciences and Engineering Bulletin
Alan Editörü
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
Yardımcı gıda teknolojileri ile elmadan probiyotik atıştırmalık üretiminin ön çalışması
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
, Rojda Dakak,
Ali Çoşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.499249
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
801
1
ATIF
0
FAVORİ
801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat