Banu Kadıoğlu profil resmi
Banu Kadıoğlu Dr. DOĞU ANADOLU TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Yayın 21 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 24
21 Yayın
2 Hakemlik
24 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Toprak Fiziği

Kurum

DOĞU ANADOLU TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Yayınlar

0

103

0

185

0

174

0

228

0

289

0

303

0

508

0

625

Kop geçidi doğal bitkilerinin etnobotanik özellikleri (Bayburt/ Turkey)
DOI: 10.46309/biodicon.2021.925769
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 827

0

827

Determination of Germination Biology of Some Sage (Salvia ssp.) Species Under Salinity Stress
Yayın Bilgisi: 2021 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.802681
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 766

0

766

ERZURUM İLİNDE TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ TÜKETİCİLERİNİN ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Sibel Kadıoğlu, Gökhan Taşğın
Yayın Bilgisi: 2021 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

0

554

Doğal olarak yetişen ve halk tarafından kullanılan yabani bitkilerin etnobotanik özellikleri
Yazarlar: Sibel Kadıoğlu , Banu Kadıoğlu , Tülay Dizikısa, Kevser Karagöz Sezer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 800

0

800

Erzurum Şartlarında Yem Bezelyesi (Pisum sativum ssp. arvense L.) Genotiplerinin Verim ve Bazı Özellikleri
Yazarlar: Sibel Kadıoğlu , Mustafa Tan, Banu Kadıoğlu , Gökhan Taşğın
DOI: 10.17097/ataunizfd.628404
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 819

0

819

Farklı yetiştirme ortamlarında bazı bakterilerin buğday ve mısır gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Mustafa Canbolat
DOI: 10.33409/tbbbd.668895
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1942

0

1942

0

445

Yayınlar

1

0

185

1

0

289

1

0

523

2

0

625

Kop geçidi doğal bitkilerinin etnobotanik özellikleri (Bayburt/ Turkey)
DOI: 10.46309/biodicon.2021.925769
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 827

10

0

827

Determination of Germination Biology of Some Sage (Salvia ssp.) Species Under Salinity Stress
Yayın Bilgisi: 2021 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.802681
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 766

6

0

766

Farklı yetiştirme ortamlarında bazı bakterilerin buğday ve mısır gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Mustafa Canbolat
DOI: 10.33409/tbbbd.668895
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1942

1

0

1942

2

0

1888

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.