Banu Kadıoğlu profil resmi
Banu Kadıoğlu Dr. DOĞU ANADOLU TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ
Yayın 21 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 27
21 Yayın
2 Hakemlik
27 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Toprak Fiziği

Kurum

DOĞU ANADOLU TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Yayınlar

0

246

0

357

0

293

0

375

0

348

0

379

0

595

0

690

Kop geçidi doğal bitkilerinin etnobotanik özellikleri (Bayburt/ Turkey)
DOI: 10.46309/biodicon.2021.925769
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 973

0

973

Determination of Germination Biology of Some Sage (Salvia ssp.) Species Under Salinity Stress
Yayın Bilgisi: 2021 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.802681
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

0

874

ERZURUM İLİNDE TIBBİ VE AROMATİK BİTKİ TÜKETİCİLERİNİN ALIŞKANLIKLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Sibel Kadıoğlu, Gökhan Taşğın
Yayın Bilgisi: 2021 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 639

0

639

Doğal olarak yetişen ve halk tarafından kullanılan yabani bitkilerin etnobotanik özellikleri
Yazarlar: Sibel Kadıoğlu , Banu Kadıoğlu , Tülay Dizikısa, Kevser Karagöz Sezer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 923

0

923

Erzurum Şartlarında Yem Bezelyesi (Pisum sativum ssp. arvense L.) Genotiplerinin Verim ve Bazı Özellikleri
Yazarlar: Sibel Kadıoğlu , Mustafa Tan, Banu Kadıoğlu , Gökhan Taşğın
DOI: 10.17097/ataunizfd.628404
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 884

0

884

Farklı yetiştirme ortamlarında bazı bakterilerin buğday ve mısır gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Mustafa Canbolat
DOI: 10.33409/tbbbd.668895
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2117

0

2117

0

512

Yayınlar

1

0

357

1

0

348

1

0

631

2

0

690

Kop geçidi doğal bitkilerinin etnobotanik özellikleri (Bayburt/ Turkey)
DOI: 10.46309/biodicon.2021.925769
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 973

13

0

973

Determination of Germination Biology of Some Sage (Salvia ssp.) Species Under Salinity Stress
Yayın Bilgisi: 2021 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.802681
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 874

6

0

874

Farklı yetiştirme ortamlarında bazı bakterilerin buğday ve mısır gelişimi üzerine etkisi
Yazarlar: Banu Kadıoğlu , Mustafa Canbolat
DOI: 10.33409/tbbbd.668895
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2117

1

0

2117

2

0

2036

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.