Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bayram Yurt
Dr. Öğr. Üyesi
BINGOL UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BINGOL UNIVERSITY
Yayınlar
Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitki Ekstraktlarının in vitro Antioksidan, Antikolinerjik ve Antiepileptik Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bayram Yurt
,
Rüya Sağlamtaş
,
Yeliz Demir
,
Ebubekir İzol
,
Halit Diril
,
Cüneyt Çağlayan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1472403
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INVESTIGATION of the EFFECT of CREAMED HONEY PRODUCTION PROCESS on the SUGAR PROFILE of HONEY
Yazarlar:
Davut Karahan
,
Bayram Yurt
,
Esra Çapanoğlu Güven
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.1214059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
641
0
FAVORİ
641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ribes Orientale Bitkisi Meyvelerinin Fenolik Kompozisyonu, Toplam Fenolik Madde Miktarı, Antioksidan Kapasiteleri ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Bayram Yurt
,
Lütfi Behçet
,
Nurullah Demir
,
Muhammed Said Yolci
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1051780
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LOKAL ENDEMİK (SÜPHAN DAĞI (PATNOS-AĞRI)) RIBES ANATOLICA BEHÇET (GROSSULARIACEAE) MEYVELERİNİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, TOPLAM FENOLİK MADDE MİKTARI, ANTİOKSİDAN KAPASİTELERİ VE FENOLİK KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Iğdır ve Yöresinde Üretilen Balların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.761654
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
0
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Editörlük
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Food and Health
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yayınlar
Iğdır ve Yöresinde Üretilen Balların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Bayram Yurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.761654
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1010
1
ATIF
0
FAVORİ
1010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat