Uzmanlık Alanları
Algoloji
Analitik Biyokimya
Enzimler
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Gıda Özellikleri
Gıda ve Beslenme Dengesi
Tıbbi Biyokimya - Lipidler
Akustik ve Akustik Cihazlar; Dalgalar
Analitik Spektrometri
Enstrümantal Yöntemler
Kalite Kontrolü, Kemometri, İzlenebilirlik ve Metrolojik Kimya
İstatistiksel Analiz
Mikroteknolojiler
Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Pazarlaması
Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Sürdürülebilirliği
Hububat Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Sürdürülebilir Tarımsal Kalkınma
Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Hasat Sonrası Teknolojiler (Nakliye ve Depolama dahil)
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
aroma kimyası
zeytinyağı
DSC
Kromotografi
spektroskopi
gıda mevzuatı
kalite kontrol
ISO 22000
Kurum
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ