Uzmanlık Alanları
Analitik Biyokimya
Gıda Özellikleri
Gıda ve Beslenme Dengesi
Tıbbi Biyokimya - Lipidler
Akustik ve Akustik Cihazlar; Dalgalar
Analitik Spektrometri
Enstrümantal Yöntemler
Kalite Kontrolü, Kemometri, İzlenebilirlik ve Metrolojik Kimya
İstatistiksel Analiz
Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Pazarlaması
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Sürdürülebilirliği
Yağ Teknolojisi
aroma kimyası
zeytinyağı
DSC
Kromotografi
spektroskopi
gıda mevzuatı
kalite kontrol
ISO 22000
Kurum
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ