avatar
Didar Üçüncüoğlu Dr. Öğr. Üyesi ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
5 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Algoloji Analitik Biyokimya Enzimler Endüstriyel Mikrobiyoloji Gıda Özellikleri Gıda ve Beslenme Dengesi Tıbbi Biyokimya - Lipidler Akustik ve Akustik Cihazlar; Dalgalar Analitik Spektrometri Enstrümantal Yöntemler Kalite Kontrolü, Kemometri, İzlenebilirlik ve Metrolojik Kimya İstatistiksel Analiz Mikroteknolojiler Çevresel ve Sürdürülebilir Süreçler Gıda Mühendisliği Fonksiyonel Gıdalar Gıda Pazarlaması Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil) Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Sürdürülebilirliği Hububat Teknolojisi Süt Teknolojisi Yağ Teknolojisi Sürdürülebilir Tarımsal Kalkınma Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji Hasat Sonrası Teknolojiler (Nakliye ve Depolama dahil) Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller aroma kimyası zeytinyağı DSC Kromotografi spektroskopi gıda mevzuatı kalite kontrol ISO 22000

Kurum

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Yayın Bilgisi: 2023 , Biotech Studies
DOI: 10.38042/biotechstudies.1310572
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 622

0

622

0

898

Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Yazarlar: Didar Üçüncüoğlu , Mahmut Yılmaz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 678

0

678

Yayınlar

Geleneksellikten İnovasyona Giden Yolda ‘Çankırı’, Atıştırmalık Gıda Üretimi: Yoka Çerezi
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1039631
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 898

1

0

898

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.