avatar
Didar Üçüncüoğlu Dr. Öğr. Üyesi ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 4 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
4 Hakemlik
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Özellikleri Gıda ve Beslenme Dengesi Akustik ve Akustik Cihazlar; Dalgalar Analitik Spektrometri Enstrümantal Yöntemler Kalite Kontrolü, Kemometri, İzlenebilirlik ve Metrolojik Kimya Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Sürdürülebilirliği Süt Teknolojisi Yağ Teknolojisi aroma kimyası zeytinyağı DSC Kromotografi spektroskopi gıda mevzuatı kalite kontrol ISO 22000

Kurum

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

Food grade microalgae-based biopigments and their production technique versus synthetic colorants
Yayın Bilgisi: 2023 , Biotech Studies
DOI: 10.38042/biotechstudies.1310572
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 453

0

453

0

768

Promotion of Health via Nitrate Containing Foods
Yazarlar: Didar Üçüncüoğlu , Mahmut Yılmaz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 546

0

546

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.