Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ecem İnce Karaçeper
Yrd. Doç. Dr.
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Turizmde Çevre Yönetimi
Kurum
İSTANBUL KENT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yemek ve Kültür İlişkisi Bağlamında Balkan Restoranlarının Menü İçerik Analizi
Yazarlar:
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1433018
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
1
ATIF
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Z KUŞAĞININ YENİLEBİLİR BÖCEKLERE YÖNELİK TUTUM VE TERCİHLERİ: GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Damla Sarı
,
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Social And Humanities Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
0
ATIF
1
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mutfak Şeflerinin Instagram’da Tanınırlığını Etkileyen İçerik Stratejilerinin Rolü: Güvenilirlik ve Çekicilik Algıları Üzerinden Çoklu Regresyon Analizi
Yazarlar:
Galip Tunca Arkan
,
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1667053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
133
0
FAVORİ
133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilemeyen Doğa Maddeleri Şeklindeki Pastaların Tüketiciler Tarafından Satın Alma Eğilimlerinin ve Beğenilmesinin Yetişkin Seçici Yeme Bağlamında İncelenmesi: İstanbul İli Örneği
Yazarlar:
Yeliz Baylan
,
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
77
0
FAVORİ
77
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Z KUŞAĞININ YENİLEBİLİR BÖCEKLERE YÖNELİK TUTUM VE TERCİHLERİ: GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Damla Sarı
,
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Social And Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
1
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yemek ve Kültür İlişkisi Bağlamında Balkan Restoranlarının Menü İçerik Analizi
Yazarlar:
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1433018
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİLİKÇİ REÇETE GELİŞTİRME BAĞLAMINDA: BESİN DEĞERİ ARTIRILMIŞ GLUTENSİZ VE VEGAN LAVAŞ EKMEĞİ
Yazarlar:
Kübra Erbil
,
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1645
0
FAVORİ
1645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Social And Humanities Sciences
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Kent Akademisi
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Current Perspectives in Social Sciences
Journal of Silk Road Tourism Research
TÜBA-KED Türkiye Bilimler Akademisi Kültür Envanteri Dergisi
Yayınlar
Yemek ve Kültür İlişkisi Bağlamında Balkan Restoranlarının Menü İçerik Analizi
Yazarlar:
Ecem İnce Karaçeper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1433018
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1158
1
ATIF
1
FAVORİ
1158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat