Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Yaver
Doç. Dr.
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-2651-9922
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
FERMENTE TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN BİSKÜVİNİN FİZİKSEL, BESİNSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
676
0
FAVORİ
676
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of Quality Characteristics of Pasta Enriched with Lupin (Lupinus albus L.) Flour and Resistant Starch Type 4
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.868477
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ACILIĞI GİDERİLMİŞ LÜPEN UNU VE DİRENÇLİ NİŞASTA İÇEREN EKMEKLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE VİTAL GLUTEN VE EMÜLGATÖRÜN ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1617
0
FAVORİ
1617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRANSGLUTAMİNAZIN ÇİMLENDİRİLMİŞ MAŞ FASULYESİ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
European Food Science and Engineering
Food and Health
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Development of Quality Characteristics of Pasta Enriched with Lupin (Lupinus albus L.) Flour and Resistant Starch Type 4
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.868477
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
2
ATIF
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ACILIĞI GİDERİLMİŞ LÜPEN UNU VE DİRENÇLİ NİŞASTA İÇEREN EKMEKLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE VİTAL GLUTEN VE EMÜLGATÖRÜN ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20128
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1617
2
ATIF
0
FAVORİ
1617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRANSGLUTAMİNAZIN ÇİMLENDİRİLMİŞ MAŞ FASULYESİ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20069
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
2
ATIF
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat