Elif Yaver profil resmi
Elif Yaver Dr. Necmettin Erbakan University
Yayın 4 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 3
4 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi

Kurum

Necmettin Erbakan University

Yayınlar

FERMENTE TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN BİSKÜVİNİN FİZİKSEL, BESİNSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Elif Yaver
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21143
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 543

0

543

0

713

0

1386

0

651

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

2

0

713

1

0

1386

2

0

651

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.