Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilek Gökçen Sabur
Okutman
Ordu Üniversitesi, Aybastı Meslek Yüksekokulu
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
1
6
Yayın
1
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-3938-8589
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
işletme
Kurum
Ordu Üniversitesi, Aybastı Meslek Yüksekokulu
Popüler Yayınları
Kayseri Bünyan ve Akkışla Gilaburusu Örneğinde Coğrafi İşaret Tescili ve Gastronomi Turizmi
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1205831
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
7
ATIF
2
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri örneğinde sürdürülebilir gastronomi turizmi ve coğrafi işaretli ürünler
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1351137
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1581
4
ATIF
1
FAVORİ
1581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yöresel Yemek Sunmanın Algılanan Fayda ve Engelleri
Yazarlar:
Mustafa Ülker
,
Dilek Gökçen Sabur
,
Pembe Ülker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
0
ATIF
1
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Aybastı’nın Yenilebilir Otları ve Kullanım Şekillerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer Berke Curoğlu
,
Dilek Gökçen Sabur
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1644765
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
155
0
FAVORİ
155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Scopus Veri Tabanında İşgörenlerde Mobbing Konulu Çalışmalara İlişkin Bibliyometrik Analiz İncelemesi
Yazarlar:
Ercan Yavuz
,
Dilek Gökçen Sabur
,
Mustafa Abdüssamed Demirel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
İşletme Bilimi Dergisi
DOI: 10.22139/jobs.1529713
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
308
0
FAVORİ
308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoranlarda Yöresel Yemek Sunmanın Algılanan Fayda ve Engelleri
Yazarlar:
Mustafa Ülker
,
Dilek Gökçen Sabur
,
Pembe Ülker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
527
1
FAVORİ
527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri örneğinde sürdürülebilir gastronomi turizmi ve coğrafi işaretli ürünler
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1351137
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1581
1
FAVORİ
1581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzet Turları ve Slow Food Hareketi
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2911
0
FAVORİ
2911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Bünyan ve Akkışla Gilaburusu Örneğinde Coğrafi İşaret Tescili ve Gastronomi Turizmi
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1205831
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
2
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İşletme Bilimi Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Kayseri örneğinde sürdürülebilir gastronomi turizmi ve coğrafi işaretli ürünler
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1351137
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1581
4
ATIF
1
FAVORİ
1581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kayseri Bünyan ve Akkışla Gilaburusu Örneğinde Coğrafi İşaret Tescili ve Gastronomi Turizmi
Yazarlar:
Dilek Gökçen Sabur
,
Saniye Gül Güneş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1205831
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1498
7
ATIF
2
FAVORİ
1498
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat