Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hande Mutlu Öztürk
Doç. Dr.
PAMUKKALE UNIVERSITY
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
19
8
Yayın
6
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0002-4404-0106
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Kurum
PAMUKKALE UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Turizm Sektöründe Enerji Tüketimi ve Enerji Tasarruf Olanakları
Yazarlar:
Harun Kemal Öztürk
,
Hande Mutlu Öztürk
,
Ömer Altan Dombaycı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7243
0
ATIF
2
FAVORİ
7243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.703872
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9966
6
ATIF
1
FAVORİ
9966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Estimating meat consumption based on economic indicators using linear regression analysis approach: A case study of Türkiye
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
,
Harun Kemal Öztürk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
743
0
FAVORİ
743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabin Tipi Kurutucularda Güneş Enerjisi ile Kayısı Kurutulması
Yazarlar:
Harun Kemal Öztürk
,
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2022.87
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
374
0
FAVORİ
374
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerinin “Kültürel Miras” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi
Yazarlar:
Hande Güngör
,
Hande Mutlu Öztürk
,
Hülya Gülay Ogelman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.984027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Öncesi Dönemde Kültürel Miras Eğitimine İlişkin Öğretmen Görüşleri: Denizli İli Örneği
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
,
Hande Güngör
,
Hülya Gülay Ogelman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.878268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1914
0
FAVORİ
1914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.703872
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9966
1
FAVORİ
9966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Yöneticilerin Bakım Yönetimi Uygulamalarına Bakışı: Denizli’de Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmeleri Örneği
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
,
Cemal Meran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mühendis ve Makina
DOI: 10.46399/muhendismakina.762263
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
183
0
FAVORİ
183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pişmiş Brokoli ve Karnabahar İçin Vakum Soğutma Enerji Analizi
Yazarlar:
Harun Kemal Öztürk
,
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.467694
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
0
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Enerji Tüketimi ve Enerji Tasarruf Olanakları
Yazarlar:
Harun Kemal Öztürk
,
Hande Mutlu Öztürk
,
Ömer Altan Dombaycı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7243
2
FAVORİ
7243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Mühendis ve Makina
Editörlük
Hierapolis Turizm ve Kültürel Miras Dergisi
Teknik Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Sekreter , Editör Yardımcısı
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği Lisans Öğrencilerinin “Kültürel Miras” Kavramına İlişkin Algılarına Yönelik Metafor Analizi
Yazarlar:
Hande Güngör
,
Hande Mutlu Öztürk
,
Hülya Gülay Ogelman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.984027
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
2
ATIF
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Öncesi Dönemde Kültürel Miras Eğitimine İlişkin Öğretmen Görüşleri: Denizli İli Örneği
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
,
Hande Güngör
,
Hülya Gülay Ogelman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.878268
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1914
7
ATIF
0
FAVORİ
1914
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknolojik Gelişmeler ve Gastronomi Alanına Yansımaları: Gastronomi 4.0
Yazarlar:
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.703872
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9966
6
ATIF
1
FAVORİ
9966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pişmiş Brokoli ve Karnabahar İçin Vakum Soğutma Enerji Analizi
Yazarlar:
Harun Kemal Öztürk
,
Hande Mutlu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.467694
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2441
1
ATIF
0
FAVORİ
2441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat