Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Yılmaz
Yrd. Doç. Dr.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ, SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
8
3
Yayın
8
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ, SAFRANBOLU TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
COVİD-19 PANDEMİSİ'NİN 2022 YAZ SEZONU TATİL PLANLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Sümeyye Dalagan
,
Mustafa Yılmaz
,
Hasan Hüseyin Kara
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1288291
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
0
ATIF
1
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Gıda Lezzet Algısının Gelişimi: Nörogastronomi Üzerine Bibliyometrik Bir Çalışma
Yazarlar:
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
ATIF
1
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafı̇ İşaretlerı̇n Sürdürülebı̇lı̇r Gastronomı̇ Turı̇zmı̇ ve Bölgesel Kalkınmadakı̇ Rolü: Eflanı̇ Örneğı̇
Yazarlar:
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
0
ATIF
1
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Coğrafı̇ İşaretlerı̇n Sürdürülebı̇lı̇r Gastronomı̇ Turı̇zmı̇ ve Bölgesel Kalkınmadakı̇ Rolü: Eflanı̇ Örneğı̇
Yazarlar:
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
114
1
FAVORİ
114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Gıda Lezzet Algısının Gelişimi: Nörogastronomi Üzerine Bibliyometrik Bir Çalışma
Yazarlar:
Mustafa Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
1
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 PANDEMİSİ'NİN 2022 YAZ SEZONU TATİL PLANLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Sümeyye Dalagan
,
Mustafa Yılmaz
,
Hasan Hüseyin Kara
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1288291
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
364
1
FAVORİ
364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Turkic Civilization Studies
Kent Akademisi
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat