Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Hüseyin Kara
Doç. Dr.
Necmettin erbakan Universitesi
Yayın
4
Hakemlik
14
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
14
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-4701-8545
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Necmettin erbakan Universitesi
Popüler Yayınları
KAKAO YAĞININ ARTİZAN ÇİKOLATA YAPIMINDAKİ ROLÜ VE ÇİKOLATA KALİTE KRİTERLERİ
Yazarlar:
Emre Varol
,
Hasan Hüseyin Kara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5449
0
ATIF
2
FAVORİ
5449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 PANDEMİSİ'NİN 2022 YAZ SEZONU TATİL PLANLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Sümeyye Dalagan
,
Mustafa Yılmaz
,
Hasan Hüseyin Kara
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1288291
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
53
0
ATIF
2
FAVORİ
53
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
COVİD-19 PANDEMİSİ'NİN 2022 YAZ SEZONU TATİL PLANLARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Sümeyye Dalagan
,
Mustafa Yılmaz
,
Hasan Hüseyin Kara
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1288291
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
53
2
FAVORİ
53
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente İçecek ve Soslarda Alkol Varlığına İlişkin Bilinç Düzeyi
Yazarlar:
Emre Varol
,
Hasan Hüseyin Kara
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1256365
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2013
0
FAVORİ
2013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAKAO YAĞININ ARTİZAN ÇİKOLATA YAPIMINDAKİ ROLÜ VE ÇİKOLATA KALİTE KRİTERLERİ
Yazarlar:
Emre Varol
,
Hasan Hüseyin Kara
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5449
2
FAVORİ
5449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAĞ ASİTLERİNİN MONO- VE DİLİSERİTLERİNİN ÜRETİMİ, KULLANIMI, SAĞLIĞI ETKİSİ VE ANALİZİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Hasan Hüseyin Kara
, Yasemin Bor
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
0
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Academic Platform Journal of Halal Lifestyle
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Afet ve Risk Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Food and Health
Genel Sağlık Bilimleri Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Mediterranean Agricultural Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat