Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nebahat Üstün
Yayın
9
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
20
9
Yayın
3
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Yenebilir ve Tıbbi Mantarların Gıda Ürünlerinde Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Aysun Pekşen
,
Nebahat Şule Üstün
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2305
0
ATIF
1
FAVORİ
2305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geçmişten Günümüze Anadolu’daki Etnomikolojik Çalışmalar
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Aysun Pekşen
,
Nebahat Üstün
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mantar Dergisi
DOI: 10.30708/mantar.1203105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
889
0
FAVORİ
889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Fonksiyonel Gıda Üretimi İçin Sağlıklı Bir Bileşen Olarak İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreatus)
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Nebahat Üstün
,
Aysun Pekşen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mantar Dergisi
DOI: 10.30708/mantar.1192063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3137
0
FAVORİ
3137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A review on fatty acid profiles of edible wild mushrooms from Turkey
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Nebahat Üstün
,
Aysun Pekşen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
618
0
FAVORİ
618
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of different processing methods on nutrients, bioactive compounds, and biological activities of Chanterelle mushroom (Cantharellus cibarius): A review
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Nebahat Üstün
,
Aysun Pekşen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
915
0
FAVORİ
915
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yazarlar:
Hasan Karaosmanoğlu
,
Nebahat Üstün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
701
0
FAVORİ
701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenebilir ve Tıbbi Mantarların Gıda Ürünlerinde Kullanım Potansiyeli
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Aysun Pekşen
,
Nebahat Şule Üstün
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2305
1
FAVORİ
2305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenebilir Doğa Mantarlarının Bazı Fiziksel ve Fizikokimyasal Özellikleri ile Mineral Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Nebahat Şule Üstün
,
Aysun Pekşen
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1796
0
FAVORİ
1796
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORGANİK VE KONVANSİYONEL YÖNTEMLERLE YETİŞTİRİLEN GIDALARIN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hasan Karaosmanoğlu
,
Nebahat Şule Üstün
,
Ali Turan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2310
0
FAVORİ
2310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yazarlar:
Hasan Karaosmanoğlu
,
Nebahat Şule Üstün
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1821
0
FAVORİ
1821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Akademik Ziraat Dergisi
European Food Science and Engineering
Mantar Dergisi
Meyve Bilimi
Hakemlik
Gıda
Mantar Dergisi
Yayınlar
Geçmişten Günümüze Anadolu’daki Etnomikolojik Çalışmalar
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Aysun Pekşen
,
Nebahat Üstün
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mantar Dergisi
DOI: 10.30708/mantar.1203105
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
889
1
ATIF
0
FAVORİ
889
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Fonksiyonel Gıda Üretimi İçin Sağlıklı Bir Bileşen Olarak İstiridye Mantarı (Pleurotus ostreatus)
Yazarlar:
Sanem Bulam
,
Nebahat Üstün
,
Aysun Pekşen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mantar Dergisi
DOI: 10.30708/mantar.1192063
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3137
2
ATIF
0
FAVORİ
3137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of color properties of organic and conventional hazelnut flour
Yazarlar:
Hasan Karaosmanoğlu
,
Nebahat Üstün
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.749983
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
701
6
ATIF
0
FAVORİ
701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik ve Konvansiyonel Fındıkların (Corylus avellana L.) Bazı Fiziksel Özellikleri
Yazarlar:
Hasan Karaosmanoğlu
,
Nebahat Şule Üstün
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370107
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1821
11
ATIF
0
FAVORİ
1821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat