Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özgür Kızıldemir
Doç. Dr.
SAKARYA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, FACULTY OF TOURISM
Yayın
1
Hakemlik
4
1
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası
Turizm Politikası
Kurum
SAKARYA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, FACULTY OF TOURISM
Yayınlar
Müşterilerin lüks mutfak “haute cuisine” deneyimi bileşenlerinin incelenmesi: Gault Millau Rehberinde listelenen restoranlar örneği
Yazarlar:
Serdar Egeli
,
Özgür Kızıldemir
,
Kartal Doğukan Çıkı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1465097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
143
0
FAVORİ
143
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Tourism and Recreation
Hakemlik
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat