Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özgür Kızıldemir
Doç. Dr.
SAKARYA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, FACULTY OF TOURISM
Yayın
2
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yiyecek ve İçecek
Turizm Ekonomisi
Rekreasyon, Tatil ve Turizm Coğrafyası
Turizm Politikası
Aşçılık
Kurum
SAKARYA UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES, FACULTY OF TOURISM
Popüler Yayınları
Müşterilerin lüks mutfak “haute cuisine” deneyimi bileşenlerinin incelenmesi: Gault Millau Rehberinde listelenen restoranlar örneği
Yazarlar:
Serdar Egeli
,
Özgür Kızıldemir
,
Kartal Doğukan Çıkı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1465097
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
3
ATIF
1
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Turizmin Bölgesel Kalkınmaya Etkilerini İnceleyen Makalelerin Bibliyometrik Analiz İle İncelenmesi
Yazarlar:
Meliha Sena Yıldırgan
,
Şeyda Kaya
,
Ebru Arıcı
,
Özgür Kızıldemir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.1387845
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müşterilerin lüks mutfak “haute cuisine” deneyimi bileşenlerinin incelenmesi: Gault Millau Rehberinde listelenen restoranlar örneği
Yazarlar:
Serdar Egeli
,
Özgür Kızıldemir
,
Kartal Doğukan Çıkı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1465097
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
1
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Tourism and Recreation
Hakemlik
Aydın Gastronomy
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
Yayınlar
Müşterilerin lüks mutfak “haute cuisine” deneyimi bileşenlerinin incelenmesi: Gault Millau Rehberinde listelenen restoranlar örneği
Yazarlar:
Serdar Egeli
,
Özgür Kızıldemir
,
Kartal Doğukan Çıkı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1465097
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
3
ATIF
1
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat