Pınar Oğuzhan profil resmi
Pınar Oğuzhan Doç. Dr. Atatürk
Yayın 7 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Atatürk

Popüler Yayınları

0

1

2343

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8055

0

8055

SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 333

0

333

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1858

0

1858

1

2343

0

2861

Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı*
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1956

0

1956

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8055

2

0

8055

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1858

3

0

1858

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.