Pınar Oğuzhan profil resmi
Pınar Oğuzhan Doç. Dr. Atatürk
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 6
7 Yayın
6 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Atatürk

Popüler Yayınları

0

1

2692

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9097

0

9097

SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 659

0

659

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

0

2146

1

2692

0

3313

Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı*
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2455

0

2455

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9097

3

0

9097

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

3

0

2146

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.