Pinar Şanlıbaba profil resmi
Pinar Şanlıbaba Doç. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 3 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 24
3 Yayın
14 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mikrobiyoloji Bakteriyoloji Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Yayınlar

ÇEŞİTLİ UÇUCU YAĞLARIN TÜKETİME HAZIR GIDALARDAN İZOLE EDİLEN LISTERIA MONOCYTOGENES SUŞLARI ÜZERİNDEKİ ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar: Simge Aktop, Hacer Aslan Canberi , Esra Şentürk, Pinar Şanlıbaba
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20072
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 637

0

637

LISTERIA MONOCYTOGENES SPESİFİK FAJLARIN İZOLASYONU
Yazarlar: Pinar Şanlıbaba , Başar Uymaz Tezel
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19036
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 892

0

892

ANKARA’DA SATIŞA SUNULAN ÇİĞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE LISTERIA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Pinar Şanlıbaba , Başar Uymaz Tezel, Gürcü Aybige Çakmak
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1867

0

1867

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

ANKARA’DA SATIŞA SUNULAN ÇİĞ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE LISTERIA SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Pinar Şanlıbaba , Başar Uymaz Tezel, Gürcü Aybige Çakmak
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17107
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1867

7

0

1867

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.