Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Ufuk Kasım
Prof. Dr.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
14
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
2
14
Yayın
6
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-2976-7320
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Kurum
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Çilekte (Fragaria x ananassa Duch.) Hasat Sonrası Enfeksiyon ve Kalite Üzerine Bazı Uçucu Yağların Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Feridun Yılmaz
,
Semra Koşumcu
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
0
ATIF
1
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süs Bitkilerinde Arbüskülar Mikoriza Kullanımı
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1036947
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
0
ATIF
1
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hasat Öncesi ve Sonrası Borik Asit Uygulanmış ‘Pink Pearl’ ‘Aiolos’ ve ‘Blue Jacket’ Sümbül (Hyacinthus orientalis L.) Çeşitlerinin Kesme Çiçek Olarak Kullanılabilirliği
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1260695
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29
0
ATIF
1
FAVORİ
29
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Hasat Öncesi ve Sonrası Borik Asit Uygulanmış ‘Pink Pearl’ ‘Aiolos’ ve ‘Blue Jacket’ Sümbül (Hyacinthus orientalis L.) Çeşitlerinin Kesme Çiçek Olarak Kullanılabilirliği
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1260695
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
29
1
FAVORİ
29
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Salisilik Asit Uygulamalarının Kesme Çiçeklerde Kaliteyi Arttırma ve Vazo Ömrünü Uzatmadaki Etkinliği
Yazarlar:
Melek Demirel
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Ormancılık Dergisi
DOI: 10.58816/duzceod.1552873
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hasat Sonrası Sistein, Arjinin ve Salisilik Asit Uygulamalarının Glayölün Vazo Ömrüne Etkileri
Yazarlar:
Melek Demirel
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Ormancılık Dergisi
DOI: 10.58816/duzceod.1549519
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8
0
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Red LED light affects the physicochemical responses of strawberries during storage
Yazarlar:
Onur Yavuz
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
DOI: 10.53663/turjfas.1446192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
0
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arginine: a useful treatment to delay enzymatic browning of fresh-cut pear and apple
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
285
0
FAVORİ
285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kocaeli Tarımı, Türkiye’deki Yeri ve Geliştirilmesine Yönelik Öneriler
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Şura Akademi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süs Bitkilerinde Arbüskülar Mikoriza Kullanımı
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1036947
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
1
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mavi LED ile aydınlatma domates meyvelerinin (Solanum lycopersicum L. cv. Zahide) hasat sonrası kalitesini arttırır
Yazarlar: Türkay Arslan,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.893641
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1500
0
FAVORİ
1500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapalı Bitkisel Üretim Sistemleri
Yazarlar:
Şafak Karadağ
,
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2816
0
FAVORİ
2816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi (Actinidia deliciosa L.)’de Ozon Gazı Uygulamasının Hasat Sonrası Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar: Kübra Yaşar,
Mehmet Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681591
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
0
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilekte (Fragaria x ananassa Duch.) Hasat Sonrası Enfeksiyon ve Kalite Üzerine Bazı Uçucu Yağların Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Feridun Yılmaz
,
Semra Koşumcu
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
961
1
FAVORİ
961
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Modifiye mısır nişastası ve sığır jeatini içerikli yüzey kaplama materyalinin minimal işlenmiş Kıvırcıkta (Lactuca sativa L. var.crispa) muhafazaya etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
0
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Kesilmiş Baklada Yüksek Dozda Sitrik Asit Uygulamalarının Polifenol Enzim Aktivitesi ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2167
0
FAVORİ
2167
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki Ultraviyole Işınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1970
0
FAVORİ
1970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Ormancılık Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Meyve Bilimi
Şura Akademi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Kocaeli Journal of Science and Engineering
Alan Editörü
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
COMU Journal of Agriculture Faculty
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Mavi LED ile aydınlatma domates meyvelerinin (Solanum lycopersicum L. cv. Zahide) hasat sonrası kalitesini arttırır
Yazarlar: Türkay Arslan,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.893641
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1500
3
ATIF
0
FAVORİ
1500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi (Actinidia deliciosa L.)’de Ozon Gazı Uygulamasının Hasat Sonrası Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar: Kübra Yaşar,
Mehmet Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681591
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2072
3
ATIF
0
FAVORİ
2072
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat