Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Rezzan Kasım
Rezzan Kasım
Prof. Dr.
Kocaeli University
Yayın
13
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
7
13
Yayın
10
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-2279-4767
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)
Sebze Yetiştirme ve Islahı
Kurum
Kocaeli University
Popüler Yayınları
Çilekte (Fragaria x ananassa Duch.) Hasat Sonrası Enfeksiyon ve Kalite Üzerine Bazı Uçucu Yağların Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Feridun Yılmaz
,
Semra Koşumcu
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
0
ATIF
1
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süs Bitkilerinde Arbüskülar Mikoriza Kullanımı
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1036947
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
0
ATIF
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Arginine: a useful treatment to delay enzymatic browning of fresh-cut pear and apple
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
100
0
FAVORİ
100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kocaeli Tarımı, Türkiye’deki Yeri ve Geliştirilmesine Yönelik Öneriler
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Şura Akademi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
60
0
FAVORİ
60
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süs Bitkilerinde Arbüskülar Mikoriza Kullanımı
Yazarlar:
Yağmur Olgaç
,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1036947
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
620
1
FAVORİ
620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mavi LED ile aydınlatma domates meyvelerinin (Solanum lycopersicum L. cv. Zahide) hasat sonrası kalitesini arttırır
Yazarlar: Türkay Arslan,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.893641
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1277
0
FAVORİ
1277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapalı Bitkisel Üretim Sistemleri
Yazarlar:
Şafak Karadağ
,
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2325
0
FAVORİ
2325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi (Actinidia deliciosa L.)’de Ozon Gazı Uygulamasının Hasat Sonrası Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar: Kübra Yaşar,
Mehmet Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681591
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğanlı Süs Bitkilerinden Glayör, Frezya ve Zambakta Dinlenme ve Çiçeklenme
Yazarlar: Serdar Tantan,
Rezzan Kasım
, Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1441
0
FAVORİ
1441
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilekte (Fragaria x ananassa Duch.) Hasat Sonrası Enfeksiyon ve Kalite Üzerine Bazı Uçucu Yağların Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Feridun Yılmaz
,
Semra Koşumcu
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
1
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Modifiye mısır nişastası ve sığır jeatini içerikli yüzey kaplama materyalinin minimal işlenmiş Kıvırcıkta (Lactuca sativa L. var.crispa) muhafazaya etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
487
0
FAVORİ
487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultraviyole Işık ve Çevresel Stres Şartlarında Meyve ve Sebzelerde Antosiyaninlerin Oluşumu ve Değişimi
Yazarlar:
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1878
0
FAVORİ
1878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Işık Yayan Diyot (LED) Teknolojisinin Meyve ve Sebzelerin Hasat Sonrası Dönemindeki Uygulamaları
Yazarlar:
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Kesilmiş Baklada Yüksek Dozda Sitrik Asit Uygulamalarının Polifenol Enzim Aktivitesi ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2073
0
FAVORİ
2073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze Kesilmiş Ispanaklarda Farklı Dalga Boyundaki Ultraviyole Işınlarının Hasat Sonrası Kaliteye Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ufuk Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
0
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Meyve Bilimi
Şura Akademi
Uluslararası Anadolu Ziraat Mühendisliği Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Mavi LED ile aydınlatma domates meyvelerinin (Solanum lycopersicum L. cv. Zahide) hasat sonrası kalitesini arttırır
Yazarlar: Türkay Arslan,
Rezzan Kasım
,
Mehmet Ufuk Kasım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.893641
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1277
3
ATIF
0
FAVORİ
1277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi (Actinidia deliciosa L.)’de Ozon Gazı Uygulamasının Hasat Sonrası Kalite Üzerine Etkileri
Yazarlar: Kübra Yaşar,
Mehmet Kasım
,
Rezzan Kasım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.681591
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1730
3
ATIF
0
FAVORİ
1730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat