Tuba Erkaya Kotan profil resmi
Tuba Erkaya Kotan Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 9
4 Yayın
5 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

550

0

1013

0

2002

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

0

1213

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

1013

1

0

2002

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1213

6

0

1213

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.