Tuba Erkaya Kotan profil resmi
Tuba Erkaya Kotan Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 8
4 Yayın
4 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

219

0

816

0

1758

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

0

1040

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

1

0

816

1

0

1758

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1040

6

0

1040

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.