Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bayram Ürkek
Doç.
Gümüşhane Üniversitesi, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu
Yayın
9
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
11
9
Yayın
24
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-7909-7364
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
Gümüşhane Üniversitesi, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu
Popüler Yayınları
Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
0
ATIF
2
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı bitki tozlarının (üzüm çekirdeği, keçiboynuzu ve çörekotu tozu) dondurma üretiminde kullanım imkanları
Yazarlar:
Bayram Ürkek
, Feyza Öztürk,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1882
0
ATIF
1
FAVORİ
1882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Karamuk (Berberis vulgaris L.) ilaveli dondurmanın fizikokimyasal, reolojik özellikleri, antioksidan aktivitesi ve mineral içeriği
Yazarlar:
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1628312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
179
0
FAVORİ
179
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı bitki tozlarının (üzüm çekirdeği, keçiboynuzu ve çörekotu tozu) dondurma üretiminde kullanım imkanları
Yazarlar:
Bayram Ürkek
, Feyza Öztürk,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1882
1
FAVORİ
1882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik gıdalarda problem: Mikotoksinler
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1253
2
FAVORİ
1253
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Fermente Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının İstatistiksel Analizi
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Ahmet Taş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1052
0
FAVORİ
1052
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1128
0
FAVORİ
1128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah üzüm çekirdeği tozunun yoğurtların bazı fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Alperen Kalyas
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.706569
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
0
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CHİA (Salvia hispanica L.) İLAVESİNİN DONDURMANIN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Bayram Ürkek
,
Hüseyin Ender Gürmeriç
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20125
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
974
0
FAVORİ
974
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz,
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1653
0
FAVORİ
1653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2141
0
FAVORİ
2141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
ATA-Gıda Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
ATA-Gıda Dergisi
Food and Health
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1128
2
ATIF
0
FAVORİ
1128
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siyah üzüm çekirdeği tozunun yoğurtların bazı fizikokimyasal, mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Alperen Kalyas
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.706569
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2194
2
ATIF
0
FAVORİ
2194
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ KEFİRLERİN BAZI KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Fatma Nur Ünal, Alperen Kalyas, Zeynep Gürbüz,
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20026
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1653
5
ATIF
0
FAVORİ
1653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2141
1
ATIF
0
FAVORİ
2141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat