Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeşim Elmacı
Prof.
Ege Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
Ege Üniversitesi
Yayınlar
Kahve Lezzetine Bakış; İşleme, Bileşim ve Duyusal Özelliklerin Etkisi
Yazarlar:
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2672
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
49
0
FAVORİ
49
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MODEL SÜTLÜ TATLIDA HOMOJEN OLMAYAN DAĞILIM İLE YAĞ AZALTMA
Yazarlar: Müge Baysal,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
525
0
FAVORİ
525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denetimli Örüntü Tanıma ve Gıda Analizlerinde Uygulamaları
Yazarlar: Bahar Demircan,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647734
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1772
0
FAVORİ
1772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahve Çekirdeği Zarının Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kek Formülasyonunda Kullanılması
Yazarlar: Gizem Ateş,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449820
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
0
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Fonksiyonel Bileşen: Kahve Çekirdeği Zarı
Yazarlar: Gizem Ateş,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11801
0
FAVORİ
11801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Kahve Çekirdeği Zarının Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kek Formülasyonunda Kullanılması
Yazarlar: Gizem Ateş,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449820
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
1
ATIF
0
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Fonksiyonel Bileşen: Kahve Çekirdeği Zarı
Yazarlar: Gizem Ateş,
Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306069
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11801
1
ATIF
0
FAVORİ
11801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat