Yeşim Elmacı profil resmi
Yeşim Elmacı Prof. Ege Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1
4 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri

Kurum

Ege Üniversitesi

Yayınlar

MODEL SÜTLÜ TATLIDA HOMOJEN OLMAYAN DAĞILIM İLE YAĞ AZALTMA
Yazarlar: Müge Baysal, Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 480

0

480

Denetimli Örüntü Tanıma ve Gıda Analizlerinde Uygulamaları
Yazarlar: Bahar Demircan, Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647734
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1660

0

1660

Kahve Çekirdeği Zarının Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kek Formülasyonunda Kullanılması
Yazarlar: Gizem Ateş, Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449820
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2716

0

2716

Potansiyel Fonksiyonel Bileşen: Kahve Çekirdeği Zarı
Yazarlar: Gizem Ateş, Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306069
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11326

0

11326

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Kahve Çekirdeği Zarının Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kek Formülasyonunda Kullanılması
Yazarlar: Gizem Ateş, Yeşim Elmacı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449820
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2716

1

0

2716

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.