Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İsmail Hakkı Tekiner
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
22
4
Yayın
22
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
0000-0002-7248-2446
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Dünya ve Türkiye’de gıda israfı ve kaybına genel bir bakış
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
, Nesli Nur Mercan, Ayşegül Kahraman, Mervenur Özel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.884219
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12327
9
ATIF
1
FAVORİ
12327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4117
1
ATIF
1
FAVORİ
4117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4117
1
FAVORİ
4117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Beslenme Açısından D-Tagatoz
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1005082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1022
0
FAVORİ
1022
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dünya ve Türkiye’de gıda israfı ve kaybına genel bir bakış
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
, Nesli Nur Mercan, Ayşegül Kahraman, Mervenur Özel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.884219
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12327
1
FAVORİ
12327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternatif Protein Kaynaklarından Yapay Et Üretimi Kavramına Eleştirel Bir Bakış
Yazarlar:
Hasan Yetim
,
İsmail Hakkı Tekiner
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6990
0
FAVORİ
6990
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Sağlık Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yayınlar
Beslenme ve Gıda Teknolojisi Yönünden Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
,
Gülşah Darama
,
Bahar Özatila
,
Hasan Yetim
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Platform Helal Yaşam Dergisi
DOI: 10.53569/apjhls.1111684
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4117
1
ATIF
1
FAVORİ
4117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dünya ve Türkiye’de gıda israfı ve kaybına genel bir bakış
Yazarlar:
İsmail Hakkı Tekiner
, Nesli Nur Mercan, Ayşegül Kahraman, Mervenur Özel
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47769/izufbed.884219
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12327
9
ATIF
1
FAVORİ
12327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat