Hatice Ahu KAHRAMAN Dr. Öğr. Üyesi MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
7 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Determination of the Effect of Milk Fat on the Inactivation of Listeria monocytogenes by Ohmic Heating
Yazarlar: Serap ÖZKALE, Hatice Ahu KAHRAMAN
DOI: 10.33988/auvfd.1069886
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 243

0

ATIF

0

FAVORİ

243

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1691

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

399

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Poleni: Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.896045
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1098

2

ATIF

0

FAVORİ

1098

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

939

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.