Hatice Ahu Kahraman profil resmi
Hatice Ahu Kahraman Doç. Dr. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 33 TR Dizin Atıf 1
8 Yayın
8 Hakemlik
33 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Yayınlar

Effect of ohmic heating application on Salmonella Enteritidis in liquid whole egg
Yazarlar: Hatice Ahu Kahraman , Aleyna Gacar
DOI: 10.31797/vetbio.1283407
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 277

0

277

Determination of the effect of milk fat on the inactivation of Listeria monocytogenes by ohmic heating
Yazarlar: Serap Özkale, Hatice Ahu Kahraman
DOI: 10.33988/auvfd.1069886
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 996

0

996

Arı Poleni: Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.896045
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1922

0

1922

0

1059

Yayınlar

Determination of the effect of milk fat on the inactivation of Listeria monocytogenes by ohmic heating
Yazarlar: Serap Özkale, Hatice Ahu Kahraman
DOI: 10.33988/auvfd.1069886
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 996

2

0

996

13

0

3093

Arı Poleni: Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.896045
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1922

11

0

1922

1

0

1059

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.