Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Alper Kurnaz
Doç.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
13
7
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Kurum
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi
Popüler Yayınları
İSTANBUL’DA YER ALAN YEŞİL RESTORAN İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN GRSERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Osman Nuri Özdoğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24889/ifede.286740
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6641
4
ATIF
1
FAVORİ
6641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FLORA-FAUNA VE ENDEMİK TÜRLERİN EKOTURİZM ÜRÜNÜ OLARAK KULLANILMASI: DATÇA YÖRESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Tarih Eren Babür
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7873
0
ATIF
1
FAVORİ
7873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
KONAKLAMA İŞLETMELERİ MUTFAK DEPARTMANLARINDA DIŞ KAYNAK KULLANIMI: MARMARİS ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.423762
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1014
0
FAVORİ
1014
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Seçimini Etkileyen Faktörler: Aşçılık Ve Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.479737
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
0
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FLORA-FAUNA VE ENDEMİK TÜRLERİN EKOTURİZM ÜRÜNÜ OLARAK KULLANILMASI: DATÇA YÖRESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Tarih Eren Babür
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7873
1
FAVORİ
7873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL’DA YER ALAN RESTORANLARDAKİ YEŞİL UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Osman Nuri Özdoğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.359874
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3882
0
FAVORİ
3882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Tarih Eren Babür
, Hande Akyurt Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.361117
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8217
0
FAVORİ
8217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Önlisans Turist Rehberliği Eğitimi Alan Öğrencilerin Geleceğe Ait Düşüncelerinin Belirlenmesi: Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulu Örneği
Yazarlar:
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.395493
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2806
0
FAVORİ
2806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL’DA YER ALAN YEŞİL RESTORAN İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN GRSERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Osman Nuri Özdoğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24889/ifede.286740
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6641
1
FAVORİ
6641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Mesleki Bilimler Dergisi (MBD)
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Travel and Tourism Research
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Yayınlar
Üniversite Seçimini Etkileyen Faktörler: Aşçılık Ve Gastronomi Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2019 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.479737
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2504
2
ATIF
0
FAVORİ
2504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL’DA YER ALAN RESTORANLARDAKİ YEŞİL UYGULAMALARIN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Osman Nuri Özdoğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.359874
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3882
1
ATIF
0
FAVORİ
3882
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Eğitiminde Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Mengen Ulusal Aşçılık Kampı
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Tarih Eren Babür
, Hande Akyurt Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.361117
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8217
6
ATIF
0
FAVORİ
8217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL’DA YER ALAN YEŞİL RESTORAN İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN GRSERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Alper Kurnaz
,
Osman Nuri Özdoğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24889/ifede.286740
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6641
4
ATIF
1
FAVORİ
6641
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat