Aslı Özkök profil resmi
Aslı Özkök Prof. Dr. Hacettepe University
Yayın 21 Hakemlik 22 CrossRef Atıf 61 TR Dizin Atıf 52
21 Yayın
22 Hakemlik
61 CrossRef Atıf
52 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji Polen Bilimi Bitki Morfolojisi ve Anatomisi Entomoloji

Kurum

Hacettepe University

Yayınlar

0

297

An Important Value of Turkey: Lavender (Lavandula stoaches L.) Honey
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1469441
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 558

0

558

Makine Öğrenimi Yoluyla Bölgesel Arı Sütü Farklarının Arkasındaki Kimyasal Faktörleri Keşfetmek
Yayın Bilgisi: 2023 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.1238027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 932

0

932

0

1507

0

1653

0

2545

0

1868

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

0

1259

0

1452

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

0

934

TÜRKİYE’DEKİ ARICILIK FAALİYETİNE HUKUKİ PERSPEKTİFTEN BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.596232
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2895

0

2895

0

1326

0

1293

Pollen Spectrum of Some Honey Samples Produced in Siirt-Turkey
DOI: 10.15671/hjbc.532279
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

0

871

KARAÇALI (Paliurus spina-christi Mill.) BALININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.535658
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4664

0

4664

CHEMOMETRIC EVALUATION OF THE GEOGRAPHICAL ORIGIN OF TURKISH PINE HONEY
Yazarlar: Aslı Özkök , Dilek Yüksel, Kadriye Sorkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3039

0

3039

Yayınlar

1

0

1250

TUNCELİ BALLARININ COĞRAFİ İŞARET ÇALIŞMASI
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.896300
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1653

2

0

1653

KESTANE (Castanea sativa) BALI ÖRNEKLERİNİN BOTANİK ORİJİNLERİNİN DOĞRULANMASI VE TOPLAM POLEN SAYILARI
Yayın Bilgisi: 2021 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.899782
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2545

5

0

2545

Arı sütü 10- Hidroksi-2-Dekanoik asit (10-HDA) miktarı ne olmalıdır?
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.698926
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1868

1

0

1868

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

8

0

1259

BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19107
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1452

5

0

1452

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 934

6

0

934

3

0

1326

7

0

1293

Pollen Spectrum of Some Honey Samples Produced in Siirt-Turkey
DOI: 10.15671/hjbc.532279
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 871

5

0

871

KARAÇALI (Paliurus spina-christi Mill.) BALININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.535658
ATIF 14 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4664

14

0

4664

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.