Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Keskin
Doç. Dr.
BILECIK SEYH EDEBALI UNIVERSITY
Yayın
24
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
59
TR Dizin Atıf
5
24
Yayın
21
Hakemlik
59
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-9365-334X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Eczacılık ve İlaç Bilimleri
Kimya
Matematik
Sağlık Bilimleri
Gıda Bilimleri
Kurum
BILECIK SEYH EDEBALI UNIVERSITY
Yayınlar
AYÇİÇEĞİ BALI TEMELLİ GÜMÜŞ NANOPARTİKÜLLERİN YEŞİL SENTEZİ, KARAKTERİZASYONU VE BİYOLOJİK AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Keskin
, İrem Uysal, Gözde Gürcan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1529043
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
82
0
FAVORİ
82
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolisten Suda Çözünür Bir Fraksiyonun İzolasyonu, Karakterizasyonu ve Bakteriyel Konjonktivite Karşı Potansiyel Etkinliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ömer Ersin Muz
,
Şaban Keskin
,
Yakup Kara
,
Şengül Alpay Karaoğlu
,
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1465376
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
150
0
FAVORİ
150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makine Öğrenimi Yoluyla Bölgesel Arı Sütü Farklarının Arkasındaki Kimyasal Faktörleri Keşfetmek
Yazarlar:
Aslı Özkök
,
Merve Keskin
,
Aslı Elif Tanuğur
, Elif Önder Yorulmaz,
Gökhan Silahtaroğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1238027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Highlighting the Cosmeceutical Potential of the Edible Bunium alpinum Waldst& Kit (Apiaceae) Growing in Algeria: in vitro Antioxidant and Photoprotective Effects
Yazarlar: Mostefa Lefahal, El-hani Makhloufı, Radia Ayad, Ahlem Boussetla, Mohamed Elhattab,
Merve Keskin
,
Salah Akkal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gazi University Journal of Science
DOI: 10.35378/gujs.1052131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilecik İlinde Yapılan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamalarında Karşılaşılabilecek Risk ve Tehlikelerin İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Evrim Erçin
,
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
DOI: 10.53445/batd.1074021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
946
0
FAVORİ
946
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Sentez ile Propolis Temelli Gümüş Nanopartikül Sentezlenmesi ve Biyokimyasal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Gulsen Kaya
,
Şaban Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1080096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Poleni Bazlı Gümüş Nanopartiküllerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antidiyabetik Potansiyeli
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.963670
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
957
0
FAVORİ
957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİS VE PERGANIN ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İN-VİTRO OLARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Feyzi Doğru
, Hakan Parlakpınar,
Yücel Duman
, Onural Özhan,
Merve Keskin
, Alaadin Polat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
DOI: 10.33715/inonusaglik.942345
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞAL VE FERMENTE POLENİN BİYOKİMYASAL KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Semiramis Karlıdağ
,
Merve Keskin
,
Şaban Keskin
,
Aslı Özkök
,
Ercan Karabulut
,
Abuzer Akyol
,
İsmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
DOI: 10.33715/inonusaglik.946157
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Anadolu Propolisinin Paenibacillus larvae Üzerine Antibakteriyel Etkisi
Yazarlar:
Elif Sevim
,
Arif Bozdeveci
,
Müberra Pınarbaş Çetin
,
Meral Kekeçoğlu
,
Rahşan Akpınar
,
Merve Keskin
,
Sevgi Kolaylı
,
Şengül Alpay Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.976536
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Honey Bee Race and Season on Propolis Composition
Yazarlar:
Meral Kekeçoğlu
,
Merve Keskin
, Ceren Birinci, Esra Birinci,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.619996
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyosensörler
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Fatma Arslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.4317958
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16354
0
FAVORİ
16354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı sütü 10- Hidroksi-2-Dekanoik asit (10-HDA) miktarı ne olmalıdır?
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Asli Özkök
,
Fatma Karahalil
,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.698926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1454
0
FAVORİ
1454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Asli Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.774901
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Ürünlerine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Semiramis Karlıdağ
,
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2351
0
FAVORİ
2351
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Şaban Keskin
,
Nazlı Mayda
,
Merve Keskin
,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1174
0
FAVORİ
1174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
Yazarlar:
Merve Keskin
, Şaban Keskin,
Nazlı Mayda
,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.593940
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLECİK İLİNDEN TOPLANAN ARI POLENLERİNİN BOTANİK ORİJİNLERİ İLE TOPLAM FENOLİK VE FLAVONOİD İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Nazlı Mayda
,
Merve Keskin
, Şaban Keskin,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.605692
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ PROPOLİS EKSTRAKTLARININ KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.568302
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3520
0
FAVORİ
3520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolis from Romania and Turkey: Comparative Antioxidant and Antibacterial Activity
Yazarlar: Otilia Bobıs,
Merve Keskın
, Saban Keskın,
Sevgi Kolaylı
, Mihaela Nıculae, Adriana Urcan, Claudia Pasca, Liviu Al. Mărghıtas, Daniel S. Dezmırean
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
0
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Effect of Commercial Propolis Extract (BEEO©)
Yazarlar: Aslı Elif Tanugur,
Sevgi Kolaylı
,
Merve Keskın
, Sengul Alpay Karaoglu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
629
0
FAVORİ
629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A New Approach to Propolis Extraction
Yazarlar: Saban Keskın,
Merve Keskın
,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
665
0
FAVORİ
665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALGİNAT-PROPOLİS MİKROKAPSÜLLERİN in vitro SİNDİRİM SİSTEMİNDE SALINIMININ HAM PROPOLİS İLE KIYASLANMASI
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2056
0
FAVORİ
2056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSTE STANDARDİZASYON MÜMKÜN MÜ?
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2354
0
FAVORİ
2354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
El-Cezeri
Gazi University Journal of Science
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Mediterranean Agricultural Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Editörlük
Bee Studies
Alan Editörü
Journal of Apitherapy and Nature
Editör
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mizanpaj Editörü
Hakemlik
Bütünleyici ve Anadolu Tıbbı Dergisi
Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi Part C: Tasarım ve Teknoloji
Journal of Apitherapy and Nature
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
Highlighting the Cosmeceutical Potential of the Edible Bunium alpinum Waldst& Kit (Apiaceae) Growing in Algeria: in vitro Antioxidant and Photoprotective Effects
Yazarlar: Mostefa Lefahal, El-hani Makhloufı, Radia Ayad, Ahlem Boussetla, Mohamed Elhattab,
Merve Keskin
,
Salah Akkal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gazi University Journal of Science
DOI: 10.35378/gujs.1052131
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
1
ATIF
0
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil Sentez ile Propolis Temelli Gümüş Nanopartikül Sentezlenmesi ve Biyokimyasal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Gulsen Kaya
,
Şaban Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1080096
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
572
2
ATIF
0
FAVORİ
572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı Poleni Bazlı Gümüş Nanopartiküllerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antidiyabetik Potansiyeli
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.963670
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
957
3
ATIF
0
FAVORİ
957
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİS VE PERGANIN ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İN-VİTRO OLARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Feyzi Doğru
, Hakan Parlakpınar,
Yücel Duman
, Onural Özhan,
Merve Keskin
, Alaadin Polat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
DOI: 10.33715/inonusaglik.942345
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
745
1
ATIF
0
FAVORİ
745
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞAL VE FERMENTE POLENİN BİYOKİMYASAL KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Semiramis Karlıdağ
,
Merve Keskin
,
Şaban Keskin
,
Aslı Özkök
,
Ercan Karabulut
,
Abuzer Akyol
,
İsmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İnönü Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Dergisi
DOI: 10.33715/inonusaglik.946157
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
940
1
ATIF
0
FAVORİ
940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Anadolu Propolisinin Paenibacillus larvae Üzerine Antibakteriyel Etkisi
Yazarlar:
Elif Sevim
,
Arif Bozdeveci
,
Müberra Pınarbaş Çetin
,
Meral Kekeçoğlu
,
Rahşan Akpınar
,
Merve Keskin
,
Sevgi Kolaylı
,
Şengül Alpay Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.976536
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
928
4
ATIF
0
FAVORİ
928
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Honey Bee Race and Season on Propolis Composition
Yazarlar:
Meral Kekeçoğlu
,
Merve Keskin
, Ceren Birinci, Esra Birinci,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.619996
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
3
ATIF
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arı sütü 10- Hidroksi-2-Dekanoik asit (10-HDA) miktarı ne olmalıdır?
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Asli Özkök
,
Fatma Karahalil
,
Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.698926
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1454
1
ATIF
0
FAVORİ
1454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
Yazarlar:
Merve Keskin
,
Asli Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.774901
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1000
7
ATIF
0
FAVORİ
1000
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Şaban Keskin
,
Nazlı Mayda
,
Merve Keskin
,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19107
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1174
3
ATIF
0
FAVORİ
1174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
Yazarlar:
Merve Keskin
, Şaban Keskin,
Nazlı Mayda
,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.593940
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
769
5
ATIF
0
FAVORİ
769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİLECİK İLİNDEN TOPLANAN ARI POLENLERİNİN BOTANİK ORİJİNLERİ İLE TOPLAM FENOLİK VE FLAVONOİD İÇERİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Nazlı Mayda
,
Merve Keskin
, Şaban Keskin,
Aslı Özkök
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.605692
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
7
ATIF
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ PROPOLİS EKSTRAKTLARININ KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.568302
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3520
6
ATIF
0
FAVORİ
3520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALGİNAT-PROPOLİS MİKROKAPSÜLLERİN in vitro SİNDİRİM SİSTEMİNDE SALINIMININ HAM PROPOLİS İLE KIYASLANMASI
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485031
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2056
5
ATIF
0
FAVORİ
2056
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSTE STANDARDİZASYON MÜMKÜN MÜ?
Yazarlar:
Merve Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485080
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2354
10
ATIF
0
FAVORİ
2354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat