avatar
Merve Keskin Doç. Dr. BILECIK SEYH EDEBALI UNIVERSITY
Yayın 24 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 65 TR Dizin Atıf 12
24 Yayın
21 Hakemlik
65 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Eczacılık ve İlaç Bilimleri Kimya Matematik Sağlık Bilimleri

Kurum

BILECIK SEYH EDEBALI UNIVERSITY

Yayınlar

AYÇİÇEĞİ BALI TEMELLİ GÜMÜŞ NANOPARTİKÜLLERİN YEŞİL SENTEZİ, KARAKTERİZASYONU VE BİYOLOJİK AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Keskin , İrem Uysal, Gözde Gürcan
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1529043
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 359

0

359

0

903

Highlighting the Cosmeceutical Potential of the Edible Bunium alpinum Waldst& Kit (Apiaceae) Growing in Algeria: in vitro Antioxidant and Photoprotective Effects
Yazarlar: Mostefa Lefahal, El-hani Makhloufı, Radia Ayad, Ahlem Boussetla, Mohamed Elhattab, Merve Keskin , Salah Akkal
Yayın Bilgisi: 2023 , Gazi University Journal of Science
DOI: 10.35378/gujs.1052131
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

0

848

0

716

Arı Poleni Bazlı Gümüş Nanopartiküllerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antidiyabetik Potansiyeli
Yayın Bilgisi: 2022 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.963670
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1198

0

1198

PROPOLİS VE PERGANIN ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İN-VİTRO OLARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Feyzi Doğru , Hakan Parlakpınar, Yücel Duman , Onural Özhan, Merve Keskin , Alaadin Polat
DOI: 10.33715/inonusaglik.942345
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

0

926

Effects of Honey Bee Race and Season on Propolis Composition
Yazarlar: Meral Kekeçoğlu , Merve Keskin , Ceren Birinci, Esra Birinci, Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.619996
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1234

0

1234

Biyosensörler
DOI: 10.5281/zenodo.4317958
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20202

0

20202

0

1782

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1201

0

1201

0

2616

0

1405

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 892

0

892

0

1259

TİCARİ PROPOLİS EKSTRAKTLARININ KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.568302
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3790

0

3790

Propolis from Romania and Turkey: Comparative Antioxidant and Antibacterial Activity
Yazarlar: Otilia Bobıs, Merve Keskın , Saban Keskın, Sevgi Kolaylı , Mihaela Nıculae, Adriana Urcan, Claudia Pasca, Liviu Al. Mărghıtas, Daniel S. Dezmırean
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 576

0

576

Antimicrobial Effect of Commercial Propolis Extract (BEEO©)
Yazarlar: Aslı Elif Tanugur, Sevgi Kolaylı , Merve Keskın , Sengul Alpay Karaoglu
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 753

0

753

A New Approach to Propolis Extraction
Yazarlar: Saban Keskın, Merve Keskın , Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 752

0

752

ALGİNAT-PROPOLİS MİKROKAPSÜLLERİN in vitro SİNDİRİM SİSTEMİNDE SALINIMININ HAM PROPOLİS İLE KIYASLANMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485031
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2215

0

2215

PROPOLİSTE STANDARDİZASYON MÜMKÜN MÜ?
Yayın Bilgisi: 2018 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2567

0

2567

Yayınlar

Highlighting the Cosmeceutical Potential of the Edible Bunium alpinum Waldst& Kit (Apiaceae) Growing in Algeria: in vitro Antioxidant and Photoprotective Effects
Yazarlar: Mostefa Lefahal, El-hani Makhloufı, Radia Ayad, Ahlem Boussetla, Mohamed Elhattab, Merve Keskin , Salah Akkal
Yayın Bilgisi: 2023 , Gazi University Journal of Science
DOI: 10.35378/gujs.1052131
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

1

0

848

Yeşil Sentez ile Propolis Temelli Gümüş Nanopartikül Sentezlenmesi ve Biyokimyasal Karakterizasyonu
Yayın Bilgisi: 2022 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.1080096
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 716

3

0

716

Arı Poleni Bazlı Gümüş Nanopartiküllerin Sentezi, Karakterizasyonu ve Antidiyabetik Potansiyeli
Yayın Bilgisi: 2022 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.963670
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1198

3

0

1198

PROPOLİS VE PERGANIN ANTİMİKROBİYAL ETKİLERİNİN İN-VİTRO OLARAK ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Feyzi Doğru , Hakan Parlakpınar, Yücel Duman , Onural Özhan, Merve Keskin , Alaadin Polat
DOI: 10.33715/inonusaglik.942345
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

1

0

926

1

0

1175

4

0

1228

Effects of Honey Bee Race and Season on Propolis Composition
Yazarlar: Meral Kekeçoğlu , Merve Keskin , Ceren Birinci, Esra Birinci, Sevgi Kolaylı
Yayın Bilgisi: 2021 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.619996
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1234

3

0

1234

Arı sütü 10- Hidroksi-2-Dekanoik asit (10-HDA) miktarı ne olmalıdır?
Yayın Bilgisi: 2020 , Mediterranean Agricultural Sciences
DOI: 10.29136/mediterranean.698926
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1782

1

0

1782

α-Amylase Inhibition Properties of Bee Pollen and Bee Bread (Perga)
DOI: 10.15671/hjbc.774901
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1201

8

0

1201

BİLECİK BALLARININ MELİSSOPALİNOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19107
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1405

5

0

1405

Determination of Biochemical Profile of Bilecik Propolis
DOI: 10.15671/hjbc.593940
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 892

6

0

892

7

0

1259

TİCARİ PROPOLİS EKSTRAKTLARININ KALİTE PARAMETRELERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2019 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.568302
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3790

6

0

3790

ALGİNAT-PROPOLİS MİKROKAPSÜLLERİN in vitro SİNDİRİM SİSTEMİNDE SALINIMININ HAM PROPOLİS İLE KIYASLANMASI
Yayın Bilgisi: 2018 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485031
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2215

5

0

2215

PROPOLİSTE STANDARDİZASYON MÜMKÜN MÜ?
Yayın Bilgisi: 2018 , Uludağ Arıcılık Dergisi
DOI: 10.31467/uluaricilik.485080
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2567

10

0

2567

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.