Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şerif Baldıran
Doç. Dr.
AMASYA ÜNİVERSİTESİ, AMASYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
5
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-6948-5902
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Planlaması
Kurum
AMASYA ÜNİVERSİTESİ, AMASYA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
ATIF
1
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİR TURİZMİNDE TURİSTİK ALTYAPININ DÜZENLENMESİ: AMASYA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Amasya Üniversitesi Ekonomi Ticaret ve Pazarlama Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
346
0
ATIF
1
FAVORİ
346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
YAPAY ZEKA ARAÇLARININ SEYAHAT PLANLAMADA KULLANIMI: KARŞILAŞTIRMALI BİR ANALİZ
Yazarlar:
Şerif Baldıran
,
Burak Eryılmaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1631905
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
191
0
FAVORİ
191
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çiftçilerin Tarım Turizminin Gelişme Potansiyeline Yönelik Görüşlerinin Belirlenmesi: Amasya Örneği
Yazarlar:
Burak Eryılmaz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
319
0
FAVORİ
319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİR TURİZMİNDE TURİSTİK ALTYAPININ DÜZENLENMESİ: AMASYA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Amasya Üniversitesi Ekonomi Ticaret ve Pazarlama Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
346
1
FAVORİ
346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
1
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Amasya Üniversitesi Ekonomi Ticaret ve Pazarlama Dergisi
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Amasya Üniversitesi Ekonomi Ticaret ve Pazarlama Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Amasya Üniversitesi Ekonomi Ticaret ve Pazarlama Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Sinop Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Kültürel ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat